• Tilbud
  • Guides
  • Om os
  1. Start
  2. Hjem & Husholdning
  3. Køkkenapparater
  4. Kaffemaskiner
  5. Espressokander

Bedste Espressokander

Filtrer
  • Kaffemaskiner
  • Espressomaskiner
  • Kaffemaskiner
  • Kapsel kaffemaskiner
  • Tilbehør til kaffemaskiner
  • Stempelkande
  • Espressokander
Produktegenskaber
Egenskaber
Mål

49 produkter

Bedste Espressokander Bialetti Induction 4 Cup

Bialetti Induction 4 Cup

5,0

Espressokander, Kapacitet: 0.15 L, Kapacitet (kopper): 4 Kopper, Farve: Sort, Rød

299 kr.
9+butikker

Tre tips, når du skal købe en espressokande

Du laver espresso i en espressokande (som også kaldes en mokkakande) ved at koge vandet i bunden. Når vandet koger stiger trykket, og vandet presses op gennem de fintmalede kaffebønner i kammeret lige over vandet. Herfra stiger espressoen op gennem et rør og havner i toppen som en kraftig og velsmagende kaffedrik.

  • En espressokande på et gaskomfur er nok den mest klassiske variant. Stort set alle espressokander fungerer uden problemer på et gasblus – men bunden skal være stor nok til at stå sikkert på risten over blusset.
  • En espressokande til induktion kræver en magnetisk bund, og det har de helt traditionelle espressokander af aluminium ikke. Bunden skal også have en vis størrelse, for ellers vil induktionen slet ikke tænde (en sikkerhedsfunktion). Så du skal sikre dig en espressokande, som er beregnet til induktion.
  • En elektrisk espressokandeer let at bruge. Her skal du ikke tænke over gas, størrelser og materialer – eller stå vagt ved komfuret. Du skal bare hælde frisk vand og gerne helt friskkværnede bønner på – og tænde for kontakten.

Espresso er basen for de populære kaffedrikke, latte, cortado og americano med flere. Espressokander har også forskellige kapaciteter, og de angivne antal kopper måles i espressoshots. Så, hvor mange kopper (shots) vil du kunne brygge ad gangen?

1-2 kopper = 1 person 2-4 kopper = 2 personer 4+ kopper = 4+ personer

De to mest almindelige materialer til er:

  • Aluminium er det mest traditionelle valg. Aluminium er let, billigt og hurtigt at opvarme – derfor har det været altdominerende til klassiske espressokander.
  • Rustfrit stål er efterhånden blevet mere udbredt. Det er et holdbart materiale, og så får espressokanden også et mere eksklusivt look. Det kan også ses på prisen, som normalt er højere end aluminium.
Annonce