Soundbars

Sonos
Filtrer
Type
Produktegenskaber
Billede
Egenskaber
Tilslutninger
Element mængde & størrelse
Frekvensomfang
Watt
Trådløst
Strømkilde
Mål
Relateret

400+ produkter

Soundbars Sonos Beam (Gen 2)
Sonos Logo
500+ overvåger

Sonos Beam (Gen 2)

Soundbar

3.464 kr.

4,3

SOUNDBAR

Almindelige spørgsmål

Som vi lidt har hentydet til, så er det et spørgsmål om bekvemmelighed. En soundbar er klart den nemmeste, hurtigste og billigste måde at opgradere lyden på dit TV. Der er ikke så meget hurlumhej - det er bare at sætte den til TV’et, og så er du kørende.

Kort og godt: nej. En soundbar kan ikke konkurrere med et surround-sound system eller et bar ordentlige højttalere, samt en solid forstærker. Til gengæld, så er soundbars typisk en del billigere og er ofte ret flotte fra æstetisk perspektiv. Nogle soundbars, som for eksempel Sonos, tilbyder også muligheden for Wi-Fi musikstreaming i dit hjem, hvilket jo også klart er noget, man bør overveje, om man vil have.

Det korte svar er: ja. En soundbar er klart en af de billigste og flotteste måder at opgradere lyden på dit fjernsyn. Selvfølgelig, så er der stor varians i prisen på soundbars, men selv de billige modeller klarer lyd bedre, end dit eget TV kan. Så hvis du går op i lyden eller oplever, at dit TV kæmper på den front, så kan en soundbar klart anbefales.

Annonce