1. Start
  2. Hjem & Husholdning
  3. Køkkenapparater
  4. Bagemaskiner

Bagemaskiner

Når du leder efter bagemaskiner, kan det være en udfordring at finde den rette. Med PriceRunner kan du nemt sammenligne priser og produkter. Brug vores nyttige kategorifiltre for at finde de bedste bagemaskiner, der matcher dine behov og krav. Filtrér efter funktioner som størrelse, kapacitet og pris for at indsnævre dine valg. Læs brugeranmeldelser for at få indsigt i andres erfaringer og gøre din beslutning lettere. Vi hjælper dig med at finde det bedste produkt til dit køkken uden besvær. Vores service gør det enkelt for dig at navigere gennem de mange muligheder og finde præcis hvad du søger. Spar tid og penge ved at bruge vores omfattende sammenligningsværktøjer. Lad os guide dig til den rigtige beslutning med vores omfattende lister over bagemaskiner.

Filtrer
Produktegenskaber
Mål

81 produkter

Bagemaskiner OBH Nordica Inox 6544
Populær

OBH Nordica Inox 6544

4,2

Bagemaskine på 600W, Vindue, LCD-display, Glutenfri bagning, Timer, Syltetøjs- og kompotfunktion, Hurtig bagning, Justerbar bagning, Varmholdningsfunktion,Kapacitet (maks.): 0.9 kg, Antal programmer: 12, 12 Brødstørrelser

690 kr.
Skousen
ComputerSalg
i 19 butikker

Tre tips, når du skal købe bagemaskine

Med forskellige programmer kan du indstille, hvilken slags brød du vil bage. Eksempelvis fuldkorn, glutenfrit og om du vil have lyst, mellem eller mørkt bagværk. Hvis du kan lide lidt ekstra lækkerier i brødet, skal du vælge en bagemaskine med frugt- og nøddedispenser.

Vi anbefaler, at du vælger en bagemaskine, hvor du kan indstille brødets størrelse. Så kan du vælge, om du vil bage et lille brød til morgenbordet eller et større brød til flere dage.

Men undersøg målene på maskinen – du skal jo have plads til maskinen i køkkenet.

Modeller med mulighed for at bage større mængder brød fylder ofte mere. Hvis du ved, at du kun vil bage til 1-2 personer, så kan det være bedre med en lille bagemaskine.

Alle bagemaskiner kan bage brød. Men vidste du, at du også kan lave risengrød og syltetøj i bagemaskinen?
Her er tre andre populære funktioner: En timer sætter hævning, æltning og bagning i gang – så du kan vågne op eller komme hjem til duften af friskbagt brød. (Psst! Husk at lukke køkkendøren. Der er ofte en lidt høj klaplyd, når maskinen åbner og lukker for tørgær eller nøddedispenseren). En hurtigfunktion gør, at du kan få et færdigt brød på en time. Fantastisk når maven knurrer og skabet er tomt (hvis du altså har tørgær og mel på lager). En varmholdningsfunktion holder brødet lunt, indtil det skal spises.

Leder du efter opskrifter? Hos Valsemøllen har vi fundet en masse forskellige opskrifter til brød i bagemaskinen – også til dig der vil bage glutenfrit brød.

Rugbrød … det er lidt en udfordring, men her er en, der mener at have knækket nøden til at bage rugbrød i bagemaskinen.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os