Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Samsung Galaxy S5 Neo

Samsung Galaxy S5 Neo

Android mobiltelefon, 5.1" skærm, 16 Megapixel kamera, 145g
Flere egenskaber
Pris 2.896 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Den populære Samsung Galaxy S5 har med Samsung Galaxy S5 Neo fået en kraftig opdatering til glæde for alle, der sætter pris på at kunne forevige sine minder selv under dårlige lysforhold og tage endnu bedre selfies.

Samsung har med Samsung Galaxy S5 Neo lavet en endnu bedre udgave af deres flagskibsmodel Galaxy S5. Den 5,1 tommer store full HD sAMOLED-skærm leverer en fantastisk farvegengivelse, som gør det til en fornøjelse for eksempel at redigere billeder på mobiltelefonen. Galaxy S5 Neos 16 megapixel-kamera er i øvrigt også blevet udstyret med en opdateret blænder, som resulterer i endnu bedre billeder, selv under dårlige lysforhold. Også frontkameraets blænder er blevet opgraderet og har nu hele 5 megapixel. Det er endda blevet endnu nemmere at få adgang til kameraet med en et dobbelttryk på home-knappen.

Samsung Galaxy S5 Neo har med sin Octa-core processor en tårnhøj ydeevne. Kombineret med en forbedret netværksforbindelse gør Samsung Galaxy S5 Neo det endnu hurtigere at downloade (300 Mbps). Den energieffektive Octa-core processor bidrager også til længere levetid på batteriet. Udover den sædvanlige funktion med dæmpning af skærmens lysstyrke og reduktion af skærmens timeout, byder Samsung Galaxy S5 Neo også på en Ultra Power tilstand, hvor nogle af mobiltelefonernes funktioner begrænses, så kun de mest basale som telefonopkald og sms er mulige. Desuden går skærmen over i en sort-hvid tilstand, hvilket sparer endnu mere på batteriet, når det er ved at være tomt.

Mobiltelefonen har en hukommelse på 2GB og 16GB intern hukommelse. Opladningsporten er blevet nemmere at nå, da den ikke længere dækkes af en klap, men telefonen er stadig støv- og vandafvisende. Den lave SAR-værdi på 0,46 gør Samsung Galaxy S5 Neo særlig velegnet til børn, som jo ikke bør udsættes for alt for megen stråling.

Den smarte mobiltelefon er nem at have med i lommen eller på løbeturen, for vægten er kun på 145 gram. Af hensyn til de træningsglade er Samsung Galaxy S5 Neo selvfølgelig udstyret med S Health app’en, der giver brugeren grafer og statistikker over træningsforløb, puls, stressniveau og endda ens daglige indtag af koffein og vand. Samsung Galaxy S5 Neo fungerer med samtlige af Samsungs eksisterende wearables.

Produkt
ProduktnavnGalaxy S5 Neo
Produktegenskaber
Skærmstørrelse5.1 "
OperativsystemAndroid
Pixeltæthed (PPI)432
SkærmtypeOLED
Intern hukommelse16 GB
RAM2 GB
Processorhastighed1.6 GHz
Processorkerne(r)Octa Core
System on Chip (SoC)Samsung Exynos 5
ProcessorARM Cortex-A53
GPUARM Mali T-720
NavigationA-GPS, GPS
HukommelseskortlæserJa
HjemknapHardware knap
SAR-værdi
1.05 W/kg
TouchskærmJa
USB-forbindelseJa
USB-TypeMicro-USB
Triple-SIMNej
DesignAlmindelig
EgenskaberGyroskop/Accelerometer, Nærhedsscanner, ANT+, FM Radio
Kamera
Antal kameraer2
Megapixel16.0 Megapixels
Megapixel frontkamera5.0 Megapixels
Billeder per sekund30 fps
Flash/lysJa
Videoopløsning1080p
Trådløst
KommunikationsstandardBluetooth, 4G LTE, 3G, Wi-Fi, NFC, DLNA, GPRS, HSPA, EDGE
Wi-Fi standard802.11n, 802.11ac, 802.11g
Strømkilde
Batterikapacitet (mAh)2800
Udskifteligt batteriJa
Størrelse
Højde142.0 mm
Bredde72.5 mm
Dybde8.1 mm
Vægt145.0 g
Log ind
Bliv medlem