• Tilbud
 • Guides
 • Om os
 1. Start
 2. Telefoni & Wearables
 3. Mobiltelefoner

Mobiltelefoner

Hos PriceRunner hjælper vi dig med at finde de bedste mobiltelefoner til dine behov. Ved hjælp af vores nyttige kategorifiltre kan du nemt navigere gennem et stort udvalg af mobiltelefoner. Sortér efter mærke, pris, funktioner og meget mere for at finde den model, der passer bedst til dig. Læs brugeranmeldelser for at få indsigt i andres oplevelser og sammenlign priser for at sikre, at du får den bedste deal. Vores tjeneste gør det let for dig at træffe det rigtige valg ved at give dig alle nødvendige informationer på ét sted. Brug vores filtreringsmuligheder til hurtigt at finde præcis det, du leder efter, og spar tid og penge i processen. Hos PriceRunner er din tilfredshed vores prioritet, og vi guider dig hele vejen til den rette mobiltelefon.

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Er du på udkig efter en smartphone?
Filtrer
Produktegenskaber
Kommunikation
Kamera
Egenskaber
Tilslutninger
Display
Lagring
Hukommelse
Trådløst
Information om bæredygtighed
Processor
Strømkilde
Mål

1000+ produkter

Mobiltelefoner Apple iPhone 15 128GB
1000+ overvåger

Apple iPhone 15 128GB

4,5

iOS

6.175 kr.
Bilka
ComputerSalg
i 45 butikker

Tre tips, når du skal købe en ny mobiltelefon

Producenternes topmodeller er blevet dyrere – betydeligt dyrere. Samtidig er de billigere modeller blevet bedre og bedre. Den rigtige krig om markedet udkæmpes i klassen omkring 4-5.000 kroner.
Så hold tungen lige i munden og find en rigtig skarp telefon med et fornuftigt kamera og god batteritid.

Den store forskel ligger primært i kameraet. Topmodellerne producerer selvfølgelig de bedste kameraer, men forskellen bliver mindre og mindre i forhold til lidt billigere telefoner.

I dagslys tager de fleste kameraer gode billeder. Men når du vil fotografere meget tæt på eller under lidt dårligere lysforhold, så vil de dyrere kameraer gøre en synlig forskel. Er foto vigtigt for dig? Så er der god grund til at bruge penge på en topmodel.

 • Skærmen og batteriet er normalt det sidste, der spares på. Faktisk er de ret gode i rigtig mange mellemklassemobiler
 • Processoren plejer også at følge rigtig godt med – måske en smule langsommere end topmodellernes
 • Lagerplads er sjældent et problem på nyere telefoner
 • Vandtæt mobil? Beskyttelsen mod støv og vand (IP-klassificering) kan være sparet væk på de billigere telefoner. Det er dyrt at certificere – måske kaldes telefonen kaldes bare "splash proof" i stedet
 • Trådløs opladning er også en luksusfunktion, der hurtigt forsvinder ... og som du faktisk kan leve uden.
 • Hurtig opladning kan også være sparet væk på de billigere telefoner

Du også betale ved kasse ét, hvis du vil købe flagskibet. Men du får mest valuta for pengene i mellemklassen – og så kan du glæde dig over de tusindlapper, som du stadig har stående på kontoen.

Annonce