Apple iPhone SE 64GB
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

iPhone SE 64 GB er telefonen for dem, der kan lide godt design, har brug for et godt kamera og masser af plads på mobilen, men som ikke bryder sig om telefoner, der er svære at operere med én hånd eller som fylder for meget i lommen.

Med en indbygget hukommelse på hele 64 GB, er det ikke sandsynligt, at du som bruger kommer til at savne muligheden for at udvide telefonens hukommelse med SD-kort. Derfor er iPhone SE 64 GB også et godt valg, hvis du ikke har lyst til at modificere og indstille din telefon, men bare ønsker, den skal fungere, direkte fra æsken.

Designmæssigt ligner iPhone SE 64 GB mere iPhone 5s end iPhone 6 eller 6s. Den er mere kantet i sit design, og den er mindre. Overfladen er dog stadig udført i perleblæst aluminium, der gør telefon eksklusiv at se på og lækker at holde i hånden. iPhone SE 64 GB fås i flere forskellige farver som for eksempel Space Gray, sølv eller guld. iPhone SE 64 GB er mere end 30 gram lettere end storebroderen 6S, ligesom den også er både kortere og smallere. Så meget, at det er tydeligt at mærke forskel, lige meget om man holder telefonen i hånden eller har den i lommen. Denne størrelse betyder også, at iPhone SE 64 GB er nemmere at betjene med en hånd langt de fleste tilsvarende modeller på markedet.

Når det gælder tekniske specifikationer, kan iPhone SE 64 GB for eksempel bryste sig af en af de bedste firetommersskærme på markedet. Den relativt lille skærm har en pixeltæthed på 326 dpi, hvilket betyder, at den på dette område lever op til større og dyrere telefoner. Retina-skærmen, der også er kendt fra for eksempel Macbook Pro og iPad er knivskarp i farverne og har en imponerende kontrast. Da skærmen er mindre, vil den dog måske nok alligevel føles for lille for dem, der er vant til en større skærm, men for dem, der foretrækker en telefon på denne størrelse, vil skærmen i iPhone SE 64 GB være en af de bedste på markedet.

iPhone SE 64 GB er udstyret med et kamera på 12 megapixel kamera, der er tilsvarende det i for eksempel iPhone 6s. Det betyder, at du har mulighed for at optage video i 4k eller tage billeder i høj opløsning med den farvegengivelse Apple er kendt for i en meget kompakt telefon. Ligesom når det gælder skærmen, er Apple iPhone SE 64 GB en af de bedste på markedet, når det gælder kamera i en kompakt telefon som denne.

Log ind
Bliv medlem