Huawei P9 Lite 16GB Dual SIM
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Den store fordel ved Huaweis produkter er generelt, at priserne er særdeles konkurrencedygtige. Dette gælder også for Huawei P9 Lite Dual, som er et virkelig godt køb.


At vælge Huawei P9 Lite Dual for designet er måske ikke så oplagt. Ikke at der er noget i vejen med telefonens udseende som sådan, men det er grundlæggende temmelig neutralt og bestemt ikke spektakulært. Det er med andre nærmest omvendt sammenlignet med Apple, der jo i høj grad sælges på netop designet, omend Apple naturligvis også har meget andet at byde på.

Men altså, Huawei P9 Lite Dual er en ret anonym telefon at kigge på, men det påvirker ikke på nogen måde telefonens funktionalitet. Apparatet fungerer glimrende, og Huawei P9 Lite Dual er ganske afgjort en meget brugervenlig telefon. Den er velformet og ligger fint i hånden, og dens brugerflade er godt tænkt og desuden dejligt fri for såkaldt bloatware, altså unødige programmer og andet snask, de fleste af os helst vil være foruden. Telefonen er enkel og behagelig at arbejde med.

En detalje i den forbindelse er, at telefonen for eksempel ikke har nogen mappe til apps. I stedet tilføjer man bare apps direkte til startskærmen, og det sparer jo trods alt lidt tid og besvær. En anden fin detalje er, at man kan sætte to SIM-kort i Huawei P9 Lite Dual på en og samme tid. Dette kan være ret smart i visse situationer, for eksempel når man er på rejse.

Telefonen låses op med touch-ID, og det fungerer fint. En lille feature er muligheden for at formindske skærmen til 'Miniskærmvisning', hvilket gør telefonen lettere at betjene med én hånd. Også batteriet er glimrende i Huawei P9 Lite Dual. Selv med ret intensiv brug også på internettet er der fint batteri til en fuld dag. Skærmen er af udmærket kvalitet, og lysstyrken kan justeres markant, så det også er muligt nemt at læse displayet udendørs i sollys. Huawei P9 Lite Dual har et udmærket kamera, hvor brugerfladen er velfungerende.

Telefonens hastighed er generelt ganske god. Det er ikke en super hurtig telefon, men den klarer de fleste dagligdags opgaver uden problemer, også surfen på internettet og endda spil i den ret tunge afdeling. Der kan i øvrigt indsættes ekstra hukommelseskort på op til 128 GB. Sammenlagt er Huawei P9 Lite Dual en virkelig god telefon, især når man vurderer i forhold til prisen

Log ind
Bliv medlem