1. Telefoni & Wearables
 2. Mobiltelefoner
Sony Xperia XZ1 64GB

Sony Xperia XZ1 64GB

Du har her en mobil med en 2,5 Ghz octa core-processor. De to kameraer kan tage højopløselige billeder på op til 19 MP, og 64 GB lagringsplads bør række til et stykke tid.

Sammenlign priser fra 3.632 kr. til 3.906 kr.
·

Placering 772 i Mobiltelefoner

Vælg farve

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.4

Baseret på 665 anmeldelser

 • 5

  64%

 • 4

  25%

 • 3

  4%

 • 2

  2%

 • 1

  5%

Fremragende

Dejlig telefon der altid virker, nok en af de bedste fra Sony!

Åh, godt.

Sonys XZ1-model er så billig i dag (2019), så du kan få det billigere end dagens budgetvarianter. Men ikke med nogen af de kompromiser, der har tendens til at rasle omkring budgetområdet. Xz1 tilbyder 835 serier af snapdragon-processorer, der er kraftfulde og energieffektive. Det giver en behagelig brugeroplevelse, undgå ekstra opladning og hacking på telefoner, der ikke har tid til at komme sammen. XZ1 Har god batterilevetid og genoplades hurtigt takket være hurtig opladning. Kameraet kan have bedre autoindstillinger, da du kan opnå meget bedre resultater gennem manuelle indstillinger. Generelt tager det gode billeder. Video håndterer telefonen godt, og selvom kameraet ikke er stabiliseret, løser programmet det dog godt på bekostning af opløsningen. Højttalere er middelmådige, men ikke dårligt, men det eneste område Sony ikke lykkes med. Mikrofoner på telefonen er meget gode, og den optager lyd i god kvalitet, og du kan indstille mikrofonfølsomheden i henhold til miljøet. Skærmen er fremragende, fordi den ikke er for stor og giver godt lys for dig at se noget udendørs. Men jeg savner en indstilling, der sænker lysstyrken om aftenen, da minimumsindstillingen stadig er for lys. Designet er ok, men er meget bedre end alle tidligere modeller. Sony kan lide at blande i en masse plast, hvor andre producenter har metaller. Da denne telefon kom ud, landede den på 3 stjerner som konkurrenter tilbød bedre produkter, men nu hvor det er så billigt er det lys 4 stjerner. Hvis du er interesseret i Sony? Sony XZ1 er en stabil telefon med mange nyttige funktioner, høj ydeevne samt fremragende batteritid. Leder du efter noget mindre mål for XZ2 kompakt (ingen aux) eller XZ1 kompakt.

E-mailbruger
a year siden

Fremragende

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Sony Xperia XZ1 64GB er 3.632 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 3 butikker.

Sammenlign alle Sony Mobiltelefoner

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.