Samsung Galaxy A51 4GB RAM 128GB
ANNONCE

Fra Euronics

Samsung Galaxy A51, hvid - EU Model

2.399 kr.

Alternate

fra2.083 kr.

For dyrt? Få besked, så snart prisen på produktet falder.

Licotronic

fra2.118 kr.

Jumbo Computer

fra2.213 kr.

Datacity

fra2.230 kr.

Stratek Data

fra2.315 kr.

Telekæden

fra2.799 kr.

Jysk Kontorkoncept

fra2.832 kr.

El-Salg Ikast

fra2.999 kr.

Myphoneshop

fra4.039 kr.

Lignende produkter

Test

Her samler vi test, guides og produktanmeldelser, så du kan få et indtryk af, hvad andre mener om produktet.

2.5/5
Læs hele testen

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.5

Baseret på 5027 anmeldelser

 • 5

  69%

 • 4

  20%

 • 3

  5%

 • 2

  2%

 • 1

  4%

Ikke pengene værd

Det startede med at være en god oplevelse med en hurtig telefon, god skærm og apps som svarer hurtigt. Nu efter et par måneder så er den blevet noget sløvere og der er ting jeg har lagt mærke til irreterer mig. Når jeg skriver beskeder er der tit den får erstattet ord med nogle helt forkerte, der er en nogle apps jeg ikke kan komme af med som er aktive, den ene er Upday Top news som er en samsung app, den virker dårligt og jeg får nyheder på anden vis, så får jeg ind imellem en popup fra Samsung om ting de gerne vil have mig til. Jeg ønskede blot en telefon hvor jeg kunne bruge google services og ikke samsungs. Set i forhold til prisen på telefonen, så fortryder jeg at jeg ikke har købt mig den billigste Iphone model eller en Nokia med Android da de kører med Android one og ikke har præinstallerede apps man ikke kan komme af med. Det undrer mig også at apps er blevet sløvere. Sidste ting som er møj irreterende, det er at den tit fejler på login med ansigstsgenkendelse og fingeraftryk, så jeg skal skrive pinkode, det er rigtig mange gange om dagen det sker.

God mobil til en forholdsvis billig pris

Har haft mobilen et par dage og kan kun sige, jeg er super tilfreds med den. Dækker fint de behov, jeg har i hverdagen med fx at tjekke mail, sociale medier, lytte til Spotify og se div. streamingtjenester på - og så er den i et prisleje, hvor de fleste kan være med. Et stort "like" herfra.

Stor fobe

Fir gran min mand. Virkelig glad.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Samsung Galaxy A51 4GB RAM 128GB er 1.955 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 33 butikker.

Sammenlign alle Samsung Mobiltelefoner

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.