Tilbud -16%
Epson EcoTank ET-2715

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

3.5

Baseret på 10 anmeldelser

 • 5

  20%

 • 4

  40%

 • 3

  20%

 • 2

  10%

 • 1

  10%

Prisbillig print

Dette er printeren for dig med masser af tid og tålmodighed. Det tager lang tid at udskrive, og det har problemer med at sætte udskrifter i kø. Ønsker en udskrift mange forskellige dokumenter på én gang, tålmodighed er virkelig sat på prøve. Almindelige sort/hvide dokumenter går ret hurtigt, men hvis du vil have farve, kræves der langt mere tid. Det var relativt nemt at installere og genopbygge maling. Ville være ideel, hvis en flaske er nok til en refill i stedet for en, som nu, at få en lille streg tværs i bunden. Den vejledning, der ledsager, lader nogle tilbage at ønske. De bliver dog flotte udskrifter, i sidste ende.

Økonomisk

Prisbillig printer, der giver stilfulde udskrifter. Lidt svært at installere. Let at bestanden op på blæk. Fungerer fantastisk at udskrive fra mobil med app jeg tror.

God printer for pengene o glat blæk refill

Vi har været på udkig efter en overkommelig printer med nem håndtering o udskrivning kapaciteter fra mobiler, der har en glat blækhåndtering. Denne model markerer flest bokse. Ngt crass opsætning uden statusskærm på printeren o derudover lidt svært at forstå, når du kan udskrive uden app o ikke o hvilke forskellige mobiler kan nogle ting o som ikke kan udskrive gennem app fra deres mail til ex. Ellers dækker denne printer vores krav til kvalifikationskampe på dokumenter o billeder og frem for alt en ny division i hvordan man håndterer på blæk sammenlignet med patroner.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Epson EcoTank ET-2715 er 1.749 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 7 butikker.

Sammenlign alle Epson Inkjet-printere

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.