• Tilbud
  • Guides
  • Om os
  1. Start
  2. Computer & Software
  3. Computerudstyr
  4. Printere
  5. Inkjet Printere

Inkjet Printere

Filtrer
Produktegenskaber
Kommunikation
Udprintning
Display
Lagring
Hukommelse
Information om bæredygtighed
Strømforsyning
Mål

500+ produkter

Inkjet Printere Canon Selphy CP 1500
50+ overvåger

Canon Selphy CP 1500

4,5

Inkjet, Scan

970 kr.
ComputerSalg
Elgiganten
i 34 butikker

Tre tips, når du skal købe en printer

For at printeren skal leve op til dine forventninger, så skal du vælge en model, der passer til størstedelen af dit behov. Hvad skal du printe ud?

  • Printer til hjemmekontor – laserprinteren er optimal til en stor mængde tekst og grafik. Det er ofte en printer, der er billig i drift. Den kan lave mange udskrifter på en enkelt tonerpatron, og den udskriver meget hurtigt.

  • Printer til billeder – her er en inkjet printer det rette valg. Den giver flotte fotoprint, samtidig med at den kan udskrive tekst relativt hurtigt.

  • Printer, der kan scanne og kopiere - her er multifunktions-inkjetprintere det rette valg.

Mange printere er i dag multifunktionsprintere, men der findes faktisk rendyrkede printer. Kast et ekstra blik på, hvilke funktioner der er med på den printer, du overvejer.

Ud over anskaffelsesomkostningerne til printeren er det også vigtigt, at vedligeholdelsen er til at betale. Du vil selvfølgelig gerne købe en printer, der er økonomisk overkommelig, og hvor blæk eller tonerpatroner holder længst muligt.

Undersøg prisen på nye tonere- eller blækpatroner, og hvor ofte det skal gøres – og regn det med, når du sammenligner printermodeller.

Mange printere er i dag opkoblede til det trådløse hjemmenetværk. Men teknologier som Airprint, Cloud Print og Wifi Direct gør det nemmere for dem, der også vil udskrive på afstand, eller som hurtigt vil kunne udskrive fra mobiltelefonen.

Helpdesken.dk har flere tips til at vælge printer.

Annonce