1. Have & Udemiljø
 2. Plæneklippere
 3. Benzindrevet plæneklipper
Texas Premium 5370TR/WE Benzindrevet plæneklipper

Bioklip, 65 Liter Opsamler, Selvkørende, Elstart, Maks. Klippebredde 53 cm

Sammenlign priser fra 2.995 kr. til 3.599 kr.
·
ANNONCE

Fra Midtdjurs Traktorlager A/S

Texas Premium 5370TR/WE Plæneklipper

2.995 kr.
Midtdjurs Traktorlager A/S Logo
4,8
 • 3101
 • 3102
 • 3103
 • 3104
 • 3105
Tilbyder hjemmelevering

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.0

Baseret på 1 anmeldelse

 • 5

  0%

 • 4

  100%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Ginoue
Niveau 5·en måned siden

OK desværre gik sideudkast plast i udu

Den er ganske ok også til områder med ujævnt underlag. Desværre er plast del med sideudkast i dårlig kvalitet så det knækkede ret let. Opsamlingen stopper let til hvis du klipper noget der er bare lidt højt eller en lille smule fugtigt, men det må man forvente når nu vi er nede i disse mindre størrelser. Det er dog klart at anbefale en benzindrevet plæneklipper fremfor "El" hvis du har en lidt stor plæne og/eller ujævnt terræn. Savner en holder til sideudkast eller spærring bioklip / opsamlings plast del , når man skal bytte lidt rundt på en af de 3 mulige klippeformer. Let at starte og let at bruge , den trækker dog "kun" på de to baghjul, så engang i mellem skal den måske have lidt hjælp. Også relativt let at stille højden. Den har IKKE bakgear, så der skal du manuelt selv til at lave noget. Indtil videre har resten været ok kvalitet, vi får se hvor længe den holder. Den bruges så pt. som add-on til en frontrider / plænetraktor til at tage de mindre fremkommelige områder og en mindre græsplæne og der er den ok ikke perfekt og helt i top men bestemt over middel.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Texas Premium 5370TR/WE Benzindrevet plæneklipper er 2.995 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 2 butikker.

Sammenlign alle Texas Benzindrevet plæneklipper

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.