Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Samsung T32E310

Samsung T32E310

 32", LED TV, 1080p (Full HD), Energiklasse A+, 50Hz
Flere egenskaber
fra 1.777 kr. til 2.353 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Lækkert og flot design med en utrolig skarphed, naturtro farver, fantastisk kontrastbalance og brugervenlighed i en klasse for sig.

Skal du ud og finde dig et nyt fjernsyn til børneværelset, eller foretrækker du bare en mindre skærmstørrelse, så er det måske dette velfungerende Samsung T32E310, du skal ud og investere i.

Selv om der er tale om en skærm, der med sine 32”, befinder sig i den mindre ende af skalaen, i den såkaldte kompakt-tv-afdelingen, er du garanteret høj kvalitet og fantastiske tv-oplevelser. Det fantastiske ved Full LED-TV fornægter sig ikke, og du kan derfor se frem til masser af timer foran tv-skærmen, hvor du kan nyde den flotte billedkvalitet. I forhold til traditionelle skærme, får du på grund af den brede betragtningsvinkel mulighed for at se klare billeder fra endda ret så ekstreme vinkler. Og det gælder sådan set både vandret og lodret.

Skærmopløsningen er 1920 x 1080 (Full HD), og der venter dig derfor nogle fantastiske billedoplevelser med fremragende farvegengivelser, super skarphed og fin kontrastbalance.

Der er kamera på bagsiden og fronten af iPhone 6s, så du både kan tage billeder, selfies og optage video helt op til 4K-opløsning på 3840 x 2160 pixels. Derudover har kameraet et væld af funktioner som panoramabilleder, time-lapse-fotos og nye såkaldte Live Photos, hvor billedet bevæger sig, når du aktiverer det. Du kan også bruge kameraerne til at foretage videoopkald, og ringer du til andre Apple-brugere, kan du nemt foretage Facetime-opkald eller sende gratis beskeder.

Skærmen er flad, og dimensionerne er, som følger: Højde 42,5 cm x Bredde: 72,1 cm x Dybde: 34,3 cm og en vægt på 4,8 kg. Hvad enten du foretrækker, at fjernsynet skal stå eller hænge, så er der også taget behørig hensyn til at gøre det så nemt og praktisk for dig overhovedet. Det vil blandt andet sige, at du ikke behøver at gå en tur i byen, hvis du finder ud af, at du vil montere fjernsynet på væggen. Du vender blot tv’et om, og på bagsiden finder du et vægbeslag. Den fod, der følger med tv’et, er en såkaldt multifunktionel fod, som er utroligt smart. Her er der virkeligt tænkt i nye, innovative baner. I foden er der et aftageligt vægbeslag, som du så kan bruge til at montere fjernsynet på væggen, Nemt og hurtigt og frem for alt effektivt.

Alt i alt et fjernsyn, som passer ind mange steder i boligen, og som giver dig fantastiske tv-oplevelser af særdeles høj kvalitet.

Bedømmelser

Produkt
ProduktnavnT32E310
Billed
Skærmstørrelse
32 "
Type
LED
Opløsning1920x1080 (Full HD)
HD/SD format
1080p (Full HD)
Opdateringsfrekvens50Hz
Tilslutninger
TilslutningsmulighedComposite Indgang, USB, HDMI, Komponent Indgang
HDMI Indgang2
USB porte1
Design
SkærmformFlad
Tuner
DVBDVB-C, DVB-T2
Forbrug
Energiklasse
A+
Strømforbrug (i drift)69.0 W
Størrelse
Højde uden stand42.5 cm
Bredde72.1 cm
Dybde uden stand4.3 cm
Vægt uden stand4.8 kg
Relateret
Lanceringsår2015