Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Samsung T32E310

Samsung T32E310

Skærmstørrelse: 32" Type: LED, Opløsning: 1920x1080 (Full HD), HD/SD format: 1080p (Full HD), Højde-breddeforhold: 16:9, Smart TV: Nej, Skærmform: Flad, Farve: Sort
Pris 2.360 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Lækkert og flot design med en utrolig skarphed, naturtro farver, fantastisk kontrastbalance og brugervenlighed i en klasse for sig.

Skal du ud og finde dig et nyt fjernsyn til børneværelset, eller foretrækker du bare en mindre skærmstørrelse, så er det måske dette velfungerende Samsung T32E310, du skal ud og investere i.

Selv om der er tale om en skærm, der med sine 32”, befinder sig i den mindre ende af skalaen, i den såkaldte kompakt-tv-afdelingen, er du garanteret høj kvalitet og fantastiske tv-oplevelser. Det fantastiske ved Full LED-TV fornægter sig ikke, og du kan derfor se frem til masser af timer foran tv-skærmen, hvor du kan nyde den flotte billedkvalitet. I forhold til traditionelle skærme, får du på grund af den brede betragtningsvinkel mulighed for at se klare billeder fra endda ret så ekstreme vinkler. Og det gælder sådan set både vandret og lodret.

Skærmopløsningen er 1920 x 1080 (Full HD), og der venter dig derfor nogle fantastiske billedoplevelser med fremragende farvegengivelser, super skarphed og fin kontrastbalance.

Der er kamera på bagsiden og fronten af iPhone 6s, så du både kan tage billeder, selfies og optage video helt op til 4K-opløsning på 3840 x 2160 pixels. Derudover har kameraet et væld af funktioner som panoramabilleder, time-lapse-fotos og nye såkaldte Live Photos, hvor billedet bevæger sig, når du aktiverer det. Du kan også bruge kameraerne til at foretage videoopkald, og ringer du til andre Apple-brugere, kan du nemt foretage Facetime-opkald eller sende gratis beskeder.

Skærmen er flad, og dimensionerne er, som følger: Højde 42,5 cm x Bredde: 72,1 cm x Dybde: 34,3 cm og en vægt på 4,8 kg. Hvad enten du foretrækker, at fjernsynet skal stå eller hænge, så er der også taget behørig hensyn til at gøre det så nemt og praktisk for dig overhovedet. Det vil blandt andet sige, at du ikke behøver at gå en tur i byen, hvis du finder ud af, at du vil montere fjernsynet på væggen. Du vender blot tv’et om, og på bagsiden finder du et vægbeslag. Den fod, der følger med tv’et, er en såkaldt multifunktionel fod, som er utroligt smart. Her er der virkeligt tænkt i nye, innovative baner. I foden er der et aftageligt vægbeslag, som du så kan bruge til at montere fjernsynet på væggen, Nemt og hurtigt og frem for alt effektivt.

Alt i alt et fjernsyn, som passer ind mange steder i boligen, og som giver dig fantastiske tv-oplevelser af særdeles høj kvalitet.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnT32E310
Billed
Skærmstørrelse
32 "
Type
LED
Opløsning1920x1080 (Full HD)
HD/SD format
1080p (Full HD)
Local DimmingNej
HDR (High Dynamic Range)Nej
10-bit SupportNej
Højde-breddeforhold16:9
Lysstyrke (Nits)300 cd/m2
3DNej
Opdateringsfrekvens50Hz
Funktioner
EgenskaberPicture-in-Picture (PiP)
Smart TVNej
Tilslutninger
TilslutningsmulighedComposite Indgang, Digital optisk udgang, HDMI, Hovedtelefon udgang, Komponent Indgang, SCART, USB
HDMI Indgang2
MHLNej
CEC kompatibelNej
USB porte1
Design
SkærmformFlad
FarveSort
Lyd
Indbygget højttalere2.0 (Stereo)
Højtaler20 W
LydkompressionDTS 5.1, Dolby Digital Plus
Tuner
DVBDVB-C, DVB-T2
CI/CA-modulCI+
Forbrug
Energiklasse
A+
Strømforbrug (standby)0.3 W
Strømforbrug (i drift)69.0 W
Størrelse
Højde uden stand42.5 cm
Højde med stand46.7 cm
Bredde72.1 cm
Dybde uden stand4.3 cm
Dybde med stand15.4 cm
Vægt uden stand4.8 kg
Vægt med stand5.4 kg
Relateret
VESA standardJa
VESA type200 x 200 mm
Lanceringsår2015
Favorit
Prisalarm

Ikke medlem? Start her