1. Start
  2. Lyd & Billede
  3. TV

TV

Er du på udkig efter dit næste TV? Lige nu er trenden et Smart TV på enten 65 tommer eller 55 tommer, men valget er dit – helt op til 100 tommer. Tænd for knivskarpe billeder med LED eller OLED teknologi og læn dig tilbage i sofaen mens du streamer serier, ser sport eller fyrer op for din spillekonsol. Uanset dit valg af mærke og størrelse, så har vi gjort det let for dig at sammenligne priserne på dit nye TV fra populære varemærker som Samsung, LG, Philips, B&O, SONY og alle de andre. Find det bedste Smart TV her.

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Hvis du skal sidde tættere på TV'et end 2 meter, så anbefales et TV på max 64 tommer. Hvilken størrelse søger du?
Filtrer
Produktegenskaber
Billede
Egenskaber
Tilslutninger
Display
Design
Trådløst
Tuner
Forbrug
Lyd
Mål

1000+ produkter

TV LG 65QNED756RA
Populær

LG 65QNED756RA

65 " QNED, 3.840x2.160 (4K Ultra HD), Smart TV

4.990 kr.
ComputerSalg A/S
Elgiganten
i 8 butikker
TV

Almindelige spørgsmål

Det er hovedsageligt et spørgsmål om smag og afhænger af, hvor stort et TV du synes, du har brug for. Der findes faktisk anbefalinger i forhold til TV’ets størrelse og afstand, der kan være gode at følge, for at sikre, at du vælger et tv, der passer til det rum, det skal være i.

En tommelfingerregel er at bruge en beregning, hvor du ganger TV'ets skærmstørrelse med 1,2. Hvis du derfor vil købe et TV, der er 60 tommer, bør du mindst sidde 1,8 meter væk fra TV'et.

Beregningen:

1 tomme = 2,54 cm

Så beregningen vil være: (60x1.2) x 2,54= 182 (cm).

Mål dit TV diagonalt fra hjørne til hjørne i centimeter og divider tallet med 2,54.

Et godt pejlemærke er, at TV-skærmen skal være i øjenhøjde, når du sidder ned. Det er dog individuelt, men sørg for, at det er behageligt for dig, og lad være med at sætte det for højt op, så du får hold i nakken.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os