1. Start
  2. Lyd & Billede
  3. TV

TV

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Hvis du skal sidde tættere på TV'et end 2 meter, så anbefales et TV på max 64 tommer. Hvilken størrelse søger du?
Filtrer
Produktegenskaber
Billede
Egenskaber
Tilslutninger
Design
Trådløst
Tuner
Forbrug
Lyd
Mål

1000+ produkter

TV LG OLED65C3
200+ overvåger

LG OLED65C3

65 " OLED, 3.840x2.160 (4K Ultra HD), Smart TV

22.497 kr.

4,7

Tre tips, når du skal købe TV

Her regner vi med, at du køber et TV for at et bedre billede og måske lidt biografstemning i stuen. Hvis du kun skal se nyhederne, så spiller størrelsen en mindre rolle.

Det vigtigste er selvfølgelig, hvad du rent fysisk har plads til på TV-bordet eller på væggen - hvor dit nye TV måske skal placeres.

Men hvor stort skal dit TV være? Det er der utallige mere eller mindre videnskabelige svar på. Men tænk over, hvor langt væk du sidder. En enkel tommelfingerregel er at beregne en halv meter pr. ti tommer. Eksempelvis et TV på 65 tommer, hvis sofaen er cirka 3 meter væk. Men det skader sjældent at gå en størrelse op, hvis du har plads og råd til det.

Uanset om du spiller PS5, PC eller Xbox, så er spil det nye hotte på TV-markedet. Kører du PC mod et TV, skal du holde udkig efter understøttelse af Freesync eller G-Sync afhængigt af dit grafikkort. Til gaming bør opdateringsfrekvensen også være høj på 120 hertz og kunne tilpasses automatisk med VRR, variabel refresh rate.

Den halve TV oplevelse ligger i lyden, og helt ærligt - lyden i dit nye TV er sikkert ikke ret god (ofte ringe). Den indbyggede højttaler giver sjældent en ret nyanceret lyd fra sig.

Tag højde for en ekstern soundbar i dit TV-budget, især hvis du har tænkt dig at se andet end nyhederne. Du bør seriøst overveje et TV med soundbar, og du kan ofte finde en god pakkepris på at købe begge dele på samme tid.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os