Xiaomi Mi TV 4S 43"
ANNONCE

Fra Euronics

Xiaomi Mi TV 4S 43''

3.499 kr.

For dyrt? Få besked, så snart prisen på produktet falder.

Licotronic

fra4.171 kr.

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.0

Baseret på 106 anmeldelser

 • 5

  58%

 • 4

  16%

 • 3

  9%

 • 2

  1%

 • 1

  15%

Glimrende TV ved begrænset behov.

Jeg er faktisk godt tilfreds med dette Smart TV, der har et glimrende billede, der kan fungere på kort afstand, og Android styresystemet kan med sine rigtigt mange apps nemt indfri mine behov for diverse streaming muligheder, og jeg kan endda se flere af mine overvågningskameraer med en app fra Google play, men bortset fra disse muligheder har jeg jo fundet ud af, at der ikke er stort andet end diverse Google play apps og så lige modtagelse via jordbaseret antenne, kabel TV og mulighed for tilslutning af digital kortlæser og så tre HDMI stik til diverse bokse, hvilket jo nærmest er selvfølgeligt. Der angives at være mulighed for tilgang til internet via webbrowser og der skulle også være en Google browser installeret, men jeg har ikke fundet den endnu, dog fandt jeg en alternativ, brugbar browser via Google Play, men den er noget primitiv og ligner ikke noget jeg har oplevet på andre Smart TV, herunder Philips Android TV. Man har ikke lagt andre apps ind end dem der er i Google Play, men er man tålmodig og teknisk finder man da også glimrende løsninger der. En ting savner jeg fra mit gamle Philips Android TV, og det er muligheden for at planlægge og optage fra de antenne baserede kanaler på USB harddisk, men da det var lidt besværligt at programmere optagelserne kommer jeg nok over det savn. Konklusionen fra mig er, at hvis man ikke skal bruge dette smart TV til andet end at se TV og streaming så er det et glimrende TV, men ikke noget at prale af og man er nok også nødt til at være lidt teknisk da der ikke er manual til andet end grundopsætningen da man er overladt til tips på skærmen og de kommer jo kun hvis man ved hvad man er i gang med, men jeg har ikke problemer med at finde rundt så jeg er yderst tilfreds med dette TV til prisen som var 2696,00kr., leveret, men der har været irritationsmomenter hen ad vejen, og jeg vil helt sikkert hellere betale endda noget mere for noget der ikke har irriterende småfejl, som fjernbetjeningen der falder ud, USB hukommelse, der ikke umiddelbart accepteres og værst, et TV der tænder kl 05.00, helt af sig selv og uden indstillinger der styrer det, og som man ikke kan få hjælp til fra Xiaomi Global support. OK TV’et er billigt og har fint billede og de mange spændende Google Play muligheder så jeg bruger det med nogen glæde.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Xiaomi Mi TV 4S 43" er 3.490 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 10 butikker.

Sammenlign alle Xiaomi TV

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.