50+ overvåger
Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34"
ANNONCE

Fra Euronics

Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34''

3.290 kr.

Licotronic

fra3.125 kr.

Dustinhome.dk

fra3.239 kr.

For dyrt? Få besked, så snart prisen på produktet falder.

TimeComputer

fra4.360 kr.

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

2.7

Baseret på 3 anmeldelser

 • 5

  33%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  33%

 • 1

  33%

Kannon skærm!

Min første Ultra Wide skærm, og jeg er helt tilfreds! Det første, der slog mig, er, hvor meget bedre denne skærm er sammenlignet med min gamle. Jeg kan endda se detaljer i ikoner i et spil, jeg aldrig har set før!!! Når jeg spiller, kan jeg ikke se nogen forsinkelse eller lignende, selvom min gamle GTX 960 kommer til at arbejde hårdere end før. 4ms er godt nok for mig og min spillestil. I modsætning til andre lignende skærme kan man fysisk indstille denne skærm, både i højde og sidelæns. Det er også muligt at vride lidt rundt om sin egen skulder, hvilket er godt, hvis en anden skal sidde ved siden af og se på samme skærm. Kablet opbevaring i stativet fungerer godt og har også plads til flere kabler. En klassisk skærm, med godt billede og en acceptabel pris - BØR!

Meget dårlig

E-mailbruger
2 måneder siden

Dårlig

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34" er 2.999 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 18 butikker.

Sammenlign alle Xiaomi Gamingskærme

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.