1. Start
  2. Computer & Software
  3. Computerudstyr
  4. Skærme

Skærme

På PriceRunner hjælper vi dig med at finde de bedste skærme til dine behov. Vores kategorifiltre gør det nemt for dig at navigere gennem vores omfattende udvalg. Du kan sortere efter størrelse, opløsning, mærke og pris for hurtigt at finde den skærm, der passer til dine krav. Brugerne deler deres anmeldelser, så du kan se, hvad andre synes om forskellige modeller. Sammenlign priser fra flere forhandlere for at sikre dig den bedste handel. Med vores tjeneste kan du være sikker på at træffe den rigtige beslutning, når du skal vælge din næste skærm.

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Vi kan hjælpe dig på vej til at finde din drømmeskærm. Hvad skal skærmen bruges til?
Filtrer
Produktegenskaber
Tilslutninger
Display
Lagring
Design
Strømforsyning
Kompatibilitet
Mål

1000+ produkter

Skærme Samsung Odyssey G9 S49CG934SU
100+ overvåger

Samsung Odyssey G9 S49CG934SU

5,0

5120x1440 (UltraWide), OLED

7.999 kr.
ComputerSalg
Elgiganten
i 29 butikker

Tre tips, når du skal købe en computerskærm

I dag findes der to skærmformater, som udgør næsten hele markedet:

  • 16:9 kaldes også for en almindelig widescreen. Et format, som de fleste skærme følger uanset prisklasse eller målgruppe. Fungerer godt til langt de fleste formål.

  • 21:9 kaldes ultrawide (men det præcise billedforhold kan variere). Én meget bred skærm i stedet for to separate skærme. I den størrelse er det praktisk med en buet skærm. De er sjældent de billigste, men de giver et godt overblik for dig, der gamer eller arbejder i mange programmer på samme tid.

En slags joker er det næsten kvadratiske format 3:2 i arbejdsrelaterede sammenhænge. Her er tanken, at du har mere gavn af højde end bredde til dokumenter og lignende.

Skærme til gaming har mulighed for højere opdateringshastighed – 144 hertz eller højere, hvilket er en fordel i FPS spil med mere.

Hvis du vil have mest muligt ud af din skærm og dit grafikkort, så skal skærmen understøtte den rigtige teknologi. Selv om der findes nuancer, handler det om, at skærmen skal understøtte Freesync, hvis du har et grafikkort fra AMD og G-sync, hvis du har et Nvidia-kort.

Det kan lyde rart med indbyggede ting som en skærm med kamera, en skærm med højttalere eller måske USB-hub. Det ser også godt ud med et rent skrivebord og en skærm uden ledninger (næsten). Men især hvis du ofte kobler en laptop til og fra skærmen, så kan det slide på stikket og dermed forbindelsen.

Brug hellere krudt og penge på en rigtig god skærm, og køb tilbehøret separat – lyden fra eksterne højttalere og mikrofoner er også markant bedre.

Annonce
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os