Biotherm AquaGelee Autobronzant Face Self Tanning Serum 50ml
ANNONCE

Fra Cocopanda DK

Biotherm Aqua Gelée Autobronzante Face Self Tanning Serum 50ml

159 kr.

Magasin Onlineshop

fra210 kr.

Salling

fra210 kr.

For dyrt? Få besked, så snart prisen på produktet falder.

The Touch

fra210 kr.

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.0

Baseret på 2 anmeldelser

 • 5

  0%

 • 4

  100%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Mig som

Først troede jeg ikke, at produkterne fungerede, fordi det ikke gav nogen farve, men så bemærkede, at farven kom efter et stykke tid. Kan lide at anvende dette om aftenen for at vågne op med en solkysset glød på hans ansigt. Mine tips til optimalt resultat er at skrubbe ansigtet først, så det ikke bliver skællet, sørg for at produktet kommer over hele ansigtet og ikke i for tykt et lag, samt at gøre dette nu og da - ikke hver dag. Så bliver du lidt for orange. Perfekt til at se lidt garvet i Sverige, hvor vi ikke er så forkælet af sol.

Meget god

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Biotherm AquaGelee Autobronzant Face Self Tanning Serum 50ml er 151 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 11 butikker.

Sammenlign alle Biotherm Selvbruner

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.