Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Hudpleje

(101842)

Faktorer som både køn, alder og hudtyper spiller ind, når det gælder om at vælge den helt rigtige hudpleje. Har man tør hud eller fedtet hud? Er man ung eller gammel? Eller er ens hud så sensitiv, at der skal tages ekstra godt hånd om den? Hudpleje kan være så mange ting; en tur til kosmetolog, dampbad eller nogle lækre cremer derhjemme på hylden. I hvert fald er den helt rigtige hudpleje en rigtig vigtig ting, for mange mennesker. Selv mændene er begyndt at gå op i, hvordan huden passes og dermed hvordan man opnår den optimale hudpleje. Cremer, skrub, masker, tonic og toners er bare nogle af de ting du finder under hudpleje. Populære mærker: Ole Henriksen, Elizabeth Arden, Bio-Oil, Scholl, Biotherm.

...

Find dine hudplejeprodukter online

Hudpleje er helt nødvendig, hvis du vil have sund, strålende og smuk hud. Det drømmer de fleste danskere da også om – yngre som ældre, kvinder som mænd. Derfor skrubber og smører vi os for milliarder. Vi bruger tonsvis af rensecreme, skrubbemasker, skintonic, serum, fugtighedscremer, rynkecremer, håndcremer og bodylotions. Der kommer hele tiden nye hudplejeprodukter på hylderne. Især anti-agening serum og cremer er for alvor blevet populære. Også den nye sammensmeltning mellem kosmetik og lægemidler, medicinsk hudpleje eller cosmeceuticals, er en stor succes her i Danmark.

Tidligere kunne man kun købe de særlige hudplejeprodukter på klinikker i forbindelse med en behandling, men nu er flere serier til salg i butikker. Medicinsk hudpleje er hudplejeprodukter, som indeholder videnskabeligt dokumenterede ingredienser som blandt andet AHA-syrer, retinol, vitaminer og antioxidanter.

Den største sladrehank

Der er også god grund til at gøre noget for at pleje din hud. Huden er kroppens største og mest synlige organ. Dit vigtigste visitkort til omverdenen. For huden er nemlig noget, som andre folk lægger mærke til med det samme. Den sladrer om stort set alt: Din alder og dine uvaner som rygning, alkohol, for meget sukker, for lidt søvn og stress. Den afslører også straks sjusket eller manglende hudpleje. Det giver store porer, hudorme, bumser, for tidlige rynker og grå, trist hud. Det kan lægge ti år ekstra til din alder, hvis din hud ikke bliver plejet med de rigtige produkter.

Hvorimod omhyggelig hudpleje kan trække nogle år fra din dåbsattest. Det er uden tvivl virkelig vigtigt at passe på huden, så du ikke ældes tidligere end højst nødvendigt eller får uklædelige bumser og udbrud af eksem.

Fugt er fundamentet

Huden vil naturligvis altid ældes, så du kan kun udskyde hudens tegn på aldring. Med mindre, du vil tage kemi eller kniv til hjælp i kampen mod rynkerne. Første skridt i forsøget på at forebygge fine linjer og furer er at holde huden fugtet. Det er selve fundamentet for en god hudpleje, uanset din alder.

Det er derfor en god idé at gøre fugtighedscreme til en god, daglig rutine både morgen og aften. Men skal du have en virkelig effektiv hudpleje, der virker mod aldringstegn, gælder det om at gå efter en creme, som både fugter, fylder og forebygger. Rynkecremer kan nemlig udglatte fine linjer og rynker ved at hjælpe overfladen af huden med at holde på væsken, og dermed få den til at se glattere ud. Rynker, dybe furer, slap hud og leverpletter i huden er jo noget, de fleste frygter og forbinder med alderdom, og mange vil gå meget langt for at undgå aldringstegnene. Vi vil helst bibeholde den eftertragtede unge glød, glatte og pletfri hud så længe som muligt.

Mænd vilde med hudpleje

Så markedet er nærmest uendeligt og umætteligt, når det handler om moderne hudpleje, som forebygger og formindsker rynker og linjer i ansigtet. Vi er parate til at punge ud med store beløb for hudpleje, som lover os et ungdommeligt udseende. I de senere år er også mænd begyndt at gå mere og mere op i bekæmpelsen af ældningsprocessen.

Størstedelen af moderne mænd strømmer til skønhedsbehandlinger eller shopper selv hudplejeprodukter med den største selvfølgelighed. Det er blevet mere naturligt for mænd at gøre noget godt for sig selv og gå op i sit udseende. Det har kosmetikindustrien for længst opdaget, og derfor kommer der hele tiden nye hudplejeserier specielt til mænd på markedet. For det nytter ikke noget, at mændene napper lidt af konens cremer. Mænd og kvinders hud er forskellig. Mænds hud er en smule grovere i strukturen og har tendens til at fedte mere. Derfor har mænd behov for særlige hudplejeprodukter.

Fagre nye hudpleje

Der kommer hele tiden nye produkter inden for hudpleje og anti-ageing, og de lover alle sammen mindre mirakler. Det kan være svært at gennemskue, hvad der er fakta eller falsk markedsføring Men én ting er sikkert, og det er, at der konstant sker kæmpe fremskridt inden for hudpleje, hudproblemer og anti-ageing.

De store kosmetikfirmaer bruger mange milliarder kroner på forskning og udvikling af den fagre nye hudpleje til alle os forfængelige. Så søg efter den helt rigtige hudpleje til dig og følg med i de nye hudplejeprodukter, der hele tiden kommer på markedet, her på PriceRunner.

Filter