ANNONCE

Fra Brandshop

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant, 50 ml.

128 kr.

Salling

fra100 kr.

Parfume Shop

fra103 kr.

hverdag.dk

fra117 kr.

Boometics DK

fra132 kr.

Stylos

fra148 kr.
Illustration

For dyrt? Få besked, så snart prisen på produktet falder.

Whatabout

fra233 kr.

Plusshop

fra250 kr.

Zappy

fra256 kr.

badihodi

fra257 kr.

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.4

Baseret på 218 anmeldelser

 • 5

  77%

 • 4

  8%

 • 3

  3%

 • 2

  6%

 • 1

  7%

Rigtig godt

Elizabeth Ardens „Otte timers creme“ Jeg bruger mod åbne sår overalt på kroppen, og det helbreder faktisk natten over. Jeg har tendens til at være ved arkæologiske udgravninger i Mellemøsten og tidsler, bremser, fluer, sol og gnidning giver alle mulige sår. Hidtil har jeg formået at skorpionstik og viper bider. Skorpioner er ikke så farlige, men palæstinensisk hugorm vil dø efter fire timer, hvis du ikke får serum. En af vores tunge arbejdere mødte en hugorm, men heldigvis var vi kun en halv time væk fra hospitalet.

Tilbage o foran!

Hvis du troede, Elizabeth Arden Eight Hour Cream var magisk mod læberne, deler jeg en større hemmelighed. Hvad ingen fortæller dig er hvilke under cremen gør når de anvendes der b* k Hvis du har nydt ubehag så kan jeg bare sige, at dine problemer er forbi for altid og din perfekte en** vil være lige så perfekt hele vejen rundt.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant 50ml er 100 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 35 butikker.

Sammenlign alle Elizabeth Arden Body lotions

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.