Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Apple MacBook Pro Retina 2.7GHz 8GB 128GB SSD 13.3"

Apple MacBook Pro Retina 2.7GHz 8GB 128GB SSD 13.3"

Ultrabook, Intel Core i5 2.7 GHz, Intel Iris Graphics 6100, 8GB RAM, 128GB SSD
Flere egenskaber
Pris 11.499 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Apple Macbook Pro Retina 13” 2,7GHz er en opdateret udgave af den populære Macbook Pro, der har eksisteret i en lang årrække i forskellige udformninger.

I sin nyeste inkarnation er Apple Macbook Pro Retina 13” 2,7GHz tilsyneladende ikke meget anderledes end sin seneste forgænger, men åbner du den klassiske sølvgrå maskine, er der alligevel sket en række forbedringer. Mest markant er det nye Force Trackpad, der ifølge Apple er en markant ændring i både teknologi og brugeroplevelse. Macbook Pro-navnet har altid været garant for god kvalitet og en lækker brugeroplevelse, og det er da også tilfældet med den seneste Apple Macbook Pro Retina 13” 2,7GHz. Med en vægt på kun 1,580 kg og en tykkelse på bare 18 mm samt et solidt aluminiumskabinet er en Macbook Pro ekstremt velegnet til både længere rejser og den daglige transport.

Den meste markante ændring, nemlig trackpadet, er grundlæggende en gentænkning af det klassiske trackpad, hvor den største forskel er, at man som bruger nu kan varierer trykstyrken, og dermed få en anden funktion. For eksempel kan man hurtigere og nemmere søge gennem en video ved at variere trykstyrken og dermed hastigheden. Der er fem forskellige trykstyrker, der kan mærkes ved respons, og i forskellige situationer har de forskellige anvendelsesmuligheder, hvoraf nemmere videosøgning nok er en af dem, de fleste vil glæde sig over.

Skærmen på Apple Macbook Pro Retina 13” 2,7GHz er en såkaldt Retina-skærm, der er Apples flagskib, når det gælder for eksempel farvegengivelse og skarphed. Det gør sig også gældende på denne udgave, hvor man får en opløsning på 2560 x 1600. Det giver et knivskarpt billede, der matcher retinaskærmens overlegne farvegengivelse.

Når det gælder ren performance, sørger den indbyggede 2,7Ghz dual-core Intel Core i-5 processor, der med ny software ifølge Apple vil være 40 pct. hurtigere, når det gælder grafik, ligesom flash harddisken vil være op til dobbelt så hurtig som ved tidligere modeller. Apple Macbook Pro Retina 13” 2,7GHz er velegnet til redigering af for eksempel video eller lyd, mens den ikke er det bedste valg til for eksempel gaming.

Batterilevetiden på en ny Apple Macbook Pro Retina 13” 2,7GHz er ifølge Apple op til 12 timer ved videostreaming eller 10 timer ved webbrowsing. Det er væsentlig mere end ved tidligere generationer af Macbook Pro, hvilket ikke skyldes større batterikapacitet, men snarere højere effektivitet.

Produkt
ProduktnavnMacBook Pro Retina 2.7GHz 8GB 128GB SSD
Produktegenskaber
Operativsystem
macOS
Processor serieIntel Core i5
Processor hastighed2.7 GHz
Processorkerner
2
RAM8GB
RAM typeDDR3
Harddisk type
SSD
SSD
128GB
Optisk drev
Ingen
WebcamYes
Trådløst
Trådløs netværksstandard802.11n, 802.11ac, 802.11g
KommunikationsstandardBluetooth
Tilslutninger
USB porte2
TilslutningerHDMI, Thunderbolt
Display
SkærmtypeLED
Skærmstørrelse13.3 "
Opløsning2560x1600
Grafik
GrafikkortIntegreret/delt grafikkort
GrafikkortsmodelIntel Iris Graphics 6100
Strømkilde
BatteritypeLi-polymer
Batteritid10.0 timer
Størrelse
Højde1.8 cm
Bredde31.4 cm
Dybde21.9 cm
Vægt1.58 kg