• Tilbud
  • Guides
  • Om os
  1. Start
  2. Computer & Software
  3. Computere
  4. Bærbar

Bærbar

Hos PriceRunner hjælper vi dig med at finde den bedste bærbar til dit behov. Vores kategorifiltre gør det let at sortere og vælge mellem forskellige modeller, mærker og særlige specifikationer. Du kan hurtigt sammenligne priser fra forskellige forhandlere, så du får mest muligt for pengene. Med brugeranmeldelser får du indsigt i andre køberes erfaringer, hvilket kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Uanset om du leder efter en kraftfuld gaming-bærbar eller en letvægtsmodel til studiet, guider vi dig gennem hele processen.

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Hvor stort er dit budget?
Filtrer
Produktegenskaber
Kamera
Egenskaber
Tilslutninger
Display
Lagring
Design
Hukommelse
Grafik
Trådløst
Information om bæredygtighed
Processor
Strømkilde
Mål

1000+ produkter

Bærbar Apple MacBook Air 2024 M3 13" 256GB
200+ overvåger

Apple MacBook Air 2024 M3 13" 256GB

4,7

13.6" Apple M3, 8 GB RAM, 256 GB SSD

8.849 kr.
Bilka
ComputerSalg
i 17 butikker
BÆRBAR COMPUTER

Almindelige spørgsmål

Det er et vanskeligt spørgsmål og også et spørgsmål om smag. Der er forskellige computermodeller til forskellige behov. Du bør overveje, hvad der betyder mest for dig. Er det computerens vægt eller hastighed?

En bærbar computer med solide specifikationer er som regel det større. Men udviklingen er gået meget hurtig, og i dag er selv såkaldte ultrabærbare computere meget hurtige og gode nok til at dække de fleste behov.

En gennemsnitlig bærbar computer holder op til seks år. Det er kortere tid end stationære computere. Bærbare computere er heller ikke så nemme at opgradere som stationære computere; ofte er det faktisk slet ikke muligt. Derudover tager du jo tit en bærbar computer med dig, hvilket kan være medvirkende til, at den hurtigere bliver slidt. Batteriet slides også over tid, og hvis det ikke kan udskiftes, bliver du nødt til at købe en ny bærbar computer.

Der er ikke noget specifikt ved bærbare computere, der gør dem langsomme. Men ligesom med en stationær computer, så kan computeren blive langsom med tiden. Det sker typisk når du har så mange programmer kørende, at computerens ram ikke kan følge med, eller fordi harddisken er ved at være fyldt.

Tre tips, når du skal købe en laptop

Skal din laptop være ultra bærbar? Så gå efter 12 til 14 tommer skærm – måske en laptop med touch-skærm. Over 14 tommer bliver en bærbar computer normalt lidt tung. En stor skærm er derfor bedst, når du ikke har brug for at flytte din laptop ret meget i løbet af dagen.

Køber du for over 5.000 kr., så prøv at finde noget med mindst disse specifikationer:

  • En god og hurtig processor er bedst til krævende opgaver – men det vil omvendt gå ud over en lang batteritid.
  • SIM-kort. Hvis du er meget på farten, så kan du bruge mobil dataforbindelse med et SIM kort i din laptop
  • Numerisk tastatur. Hvis du ikke bruger et eksternt tastatur, så er det numeriske tastatur en god idé til både gaming og til dig, som arbejder med økonomi og regneark.
  • En høj opløsning er bedst til spil, grafik og multimedie brug, men det æder også en del strøm fra batteritiden. En blank skærm er lækker at se film på – men lamper, vinduer og andre lyskilder kan skabe belastende reflektioner.

Hvis du er meget på farten, så gå efter mindst 7-8 timers batteritid. Men vær opmærksom på, at jo højere lysstyrke på skærmen og jo mere krævende du arbejder, jo hurtigere vil du løbe tør for batteri. Husk at motionere dit batteri, det holder længst, når det ikke konstant oplades.

Tænk også over din arbejdsstilling og ergonomi med din laptop.

Annonce