1. Computer & Software produkter
  2. Computere
  3. Bærbar
Apple MacBook Air 1.6GHz 8GB 128GB SSD Intel HD 6000 13.3"

Apple MacBook Air 1.6GHz 8GB 128GB SSD Intel HD 6000 13.3"

fra 8.799 kr. til 8.799 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Endnu hurtigere end forgængerne, lækkert design og til attraktiv pris. Med MacBook Air 1 tilbyder Apple en optimal computer til mange slags brug.


Umiddelbart er det mest iøjnefaldende ved Apple MacBook Air 1 naturligvis designet. Apples design er nu engang trendsættende, og med denne ultratynde bærbare er barren sat endog meget højt. Udover at det selvfølgelig ser smart ud med så smal en computer, er det selvsagt en fordel netop for en bærbar computer, at den ikke hverken fylder eller vejer ret meget.

Apple MacBook Air 1 er nem at transportere omkring, hvilket også gerne skulle være tilfældet. Den passer snildt i mangen en rygsæk eller taske, og med denne Apple MacBook Air har du samtidig et redskab, der helt klart er værd at tage med dig. MacBook Air 1 er ideel til både arbejdsbrug, studie og fritidsfornøjelser. Med den høje ydelse, hurtigheden og den store hukommelse er Apple MacBook Air 1 glimrende til stort set alle opgaver. Vi taler om en meget alsidig bærbar computer til brug i mange sammenhænge.

For en bærbar computer er batteriets levetid særdeles vigtigt. Med denne MacBook Air 1 har Apple opnået en væsentlig besparelse af strømforbruget, hvilket giver lang brugstid for batteriet. Apple siger selv mindst 12 timers konstant brug, i al fald klarer MacBook Air uden problemer et par arbejds- eller studiedage mellem hver opladning, med intens surf på internettet, og måske desuden kiggen billeder og video, lytten til musik og så videre. Kort sagt er batteriet rigtig godt, og det vil ikke afholde dig fra at bruge computeren på arbejde, på studiet, eller på rejse sådan, som du har lyst til og til brug for det.

Apple MacBook Air 1 betjener sig af styresystemet Mac OS X Maverick, og det er blandt dette styresystem, der sørger for besparelsen på strømforbruget. Med styresystemet følger desuden programmerne iLife og iWork, der er blevet standard i alle computere fra Apple, og samtidig indeholder Apple MacBook Air 1 en ret omfattende pakke med forskellig software, både sager til billed- og videoredigering, regneark, teksbehandling og en hel del mere. Sammenlagt er der således rigeligt til at tilfredsstille langt de fleste brugere, også fordi Core i-processoren på 1.6 Ghz sørger for hurtig behandling af enhver proces.

Med denne Apple MacBook Air 1 får du sammenlagt et virkelig godt redskab, som vil tjene dig godt i praktisk taget enhver sammenhæng, hvor du har brug for en hurtig og effektiv bærbar computer. Smukt design, stor ydelse, og masser af hukommelse. Alt sammen endda til en pris, hvor de fleste af os kan være med.

Log ind
Bliv medlem