Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Weber Go-Anywhere Gas Bærbar Gasgrill

Weber Go-Anywhere Gas Bærbar Gasgrill

Bærbar Gasgrill, Bordgrill, Varme beskyttede håndtag, Transportabel, Luftindtag, Låg, Lukket låg
Flere egenskaber
Fra 969 kr. til 1.299 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Weber Go-Anywhere er en lille, fiks grill, der egner sig perfekt til små og store udflugter. Grillen kan dog også sagtens fungere som hovedgrill hjemme i privaten. Med grillen får man et grillareal på 41 x 25 cm, så der kan sagtens grilles en del mad på grillen, selvom denne er fiks og transporterbar.

Når man tager en tur til stranden, på camping, på picnic eller lignende, savner man stort set altid en grill. Af og til ender man med at købe engangsgriller, og disse griller kan til en vis grad også levere fine madoplevelser. Der er dog stor forskel på kvaliteten af engangsgriller. Nogle kan være yderst svære at holde varme, mens andre leverer alt for meget varme. Ligeledes er et generelt problem med disse griller, at kullet altid er meget tæt på maden. Derfor er en Weber Go-Anywhere også altid at foretrække frem for disse billige engangsgriller. Denne grill giver nemlig forbrugeren en række muligheder, som denne ikke har, hvis denne investerer i en engangsgrill; for eksempel kan man både grille ved direkte og indirekte varme med en Weber Go-Anywhere, og grillarealet er ligeledes større på denne grill end på en engangsgrill.

Grillen er yderst brugervenlig, og den er let at bruge både for trænede og utrænede grillentusiaster. Det er let at få gang i grillen, da dette blot kræver et enkelt tryk på en knap, hvilket gør denne grill overlegen i forhold til kulgriller på dette område. I forlængelse heraf kan det nævnes, at det heller ikke tager lang tid, før en Weber Go-Anywhere er klar til at grille kød og andet mad. Med denne grill slipper man dermed for ventetid, og man kan gå i gang med at grille kødet stort set med det samme.

Weber Go-Anywhere er en gasgrill, hvilket betyder, at den har behov for gas for at kunne fungere. Oftest vil man bruge engangsgasdåser til grillen. Disse dåser kan nemlig let på- og afmonteres, men det er også muligt at koble grillen til store gasflasker ved hjælp af et kit.

Der er ingen tvivl om, at designerne bag grillen har haft et formål om at designe en grill, der er praktisk og let at transportere for forbrugeren, hvilket bestemt også er lykkedes for designerne bag grillen. En Weber Go-Anywhere er nemlig super praktisk, og dens firkantede form bidrager til, at grillen passer perfekt ind i et bagagerum eller lignende. Benene på grillen kan let slås sammen og låses, og håndtaget på grillens top gør, at grillen er let at transportere til dens ønskede destination for forbrugeren.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnGo-Anywhere Gas Bærbar Gasgrill
Produktegenskaber
GrillmodelGasgrill
TypeBordgrill
EgenskaberLuftindtag, Låg, Transportabel, Varme beskyttede håndtag
Antal primære brændere1 stk
Primær brændereffekt2.1 kW
Bredde: Primære Grill41.0 cm
Dybde: Primære Grill25.0 cm
Grill flade varianterSingle
LågLukket låg
SidebordUden
Ramme materialeAluminium, Emalje
BelægningNon-Stick
Tilgængelige farverSort
Størrelse
Dybde31.0 cm
Bredde53.0 cm
Højde37.0 cm
Vægt6.58 kg
Favorit
Prisalarm