OBH Nordica Optigrill+ GO7148S0
OBH Nordica Logo
ANNONCE

Fra Coop.dk

OBH Nordica bordgrill - OptiGrill+

1.100 kr.
Illustration

For dyrt? Få besked, så snart prisen på produktet falder.

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.6

Baseret på 5 anmeldelser

 • 5

  60%

 • 4

  40%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Fremragende

Jeg har været vild med Optigrillen fra dag 1. Den fylder dog lidt mere end forventet. Det kompenserer mulighederne dog for, og resultatet er endnu bedre end forventet. Toast og panini bliver lang bedre end i en almindelig toaster. Hakkebøffer bliver fantastiske. Bøffer bliver rigtig gode og beholder saften, og trykker man feks. medium, bliver de præcist medium. Ikke mere, ikke mindre. Fantastisk! En smart feature er drypbakken! Fedtet løber fint fra grillen, og direkte ned i bakken. Smart og mere fedtfattigt end feks på en stegepande! Et minus er dog brugsanvisningen. Jeg synes jeg er lidt rodet, og man får mere ud af at teste selv, fremfor at læse manualen! Det med farverne der skifter efter hvilken tilberedning man ønsker og bippene - man lige skal sætte sig ind i. Men det er super smart, og det virker faktisk! Vi er en familie på 2 voskne og 2 børn, og det kan være svært at lave mad til 4 på en gang. Men man laver det bare af 2 gange... Rengøring er en leg, da selve grill pladerne kan tages af både for oven og for neden og lige et smut i opvaskemaskinen og så er den klar igen. Alt i alt en super produkt!

Rigtig god

For mig var snackbakken den store overraskelse. Koteletter, burgere osv klarer optigrillen selvfølgelig fint, men jeg vidste egentlig ikke hvad jeg skulle bruge snack-bakken til. Det har jeg dog fundet ud af nu. Den er perfekt til at varme rester fra dagen før, og efter bakken er tømt kan man lige slå et par æg ud og lave spejlæg til biksemaden. Den er også virkelig god til at lune boller om morgenen, da den lynhurtigt bliver varm. Den store åbenbaring kom da jeg prøvede at genopvarme et stykke pizza (ja, det gør jeg altså hvis der er noget til overs) . Der kan man normalt vælge mellem tørt i ovnen eller slattent i mikrobølgeovnen. I snackbakken bliver pizzastykkerne varmet igennem, får en dejlig sprød bund uden at de bliver tørre. Dog kunne jeg godt tænke mig at bakken var lidt større og højere, store runde boller kan godt blive lidt mørke på toppen, og til den store familie er det svært at lave ‘biks’ nok.

Fremragende

Startede med at teste optigrill ved at lave toast i den og her er resultatet bare perfekt. Bøffer bliver stegt til perfektion vælger man medium så er de medium når optigrillen bipper og siger at nu er det færdigt. man skal dog lige sætte sig ind i de farver der er i displayet der viser hvor langt den er da man ellers hurtigt kommer til at overstege sin mad men når man lige har styr på dette så fungerer det bare som det skal. lavede hakkebøffer i den og dels så tager det kun den halve tid at stege dem i optigrillen og så bliver resultatet bare perfekt. selve grill pladerne kan tages af både for oven og for neden og lige et smut i opvaskemaskinen og så er den klar igen. nemt og bekvemt. der er ikke meget man skal sætte sig ind i når man kigger i manualen dog er der lige de temperatur farver man skal være opmærksom på.. fantastisk produkt og kan varmt anbefales.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for OBH Nordica Optigrill+ GO7148S0 er 1.008 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 14 butikker.

Sammenlign alle OBH Nordica Elektriske grills

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.