Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

5.0

Baseret på 8 anmeldelser

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Utroligt godt!

Denne grill har ligesom jeg troede virkelig overrasket mig, at være i stand til at gøre nogle finere middage uden virkelig at skulle gøre en indsats er mere end velkommen her derhjemme! Både bacon, macks og kød vil være helt perfekt! Sikker på vi mangler lidt, at sprøde overflade nogle gange, at vi ikke helt har formået at komme til på samme måde nu, men kødet ellers bliver helt perfekt, medium og godt gået både måle det ud perfekt og give os, hvad vi ønsker! Virkelig har intet at klage over med produktet! Noget vi elskede at gøre er svinefilet, det er bare at skære op krydderi og sætte i maskinen. Tager cirka 10 minutter i alt og kødet er klar. Vi kunne ikke tro, det ville gå så hurtigt, men ja, da vi splittede, så vi det var helt perfekt. Jeg anbefaler denne grill til det lille barn familie, der ikke rigtig har tid til at tilberede nogle mere avanceret mad, men ønsker at hurtigt og nemt gøre kød mv Selv bacon blev helt perfekt, sprød og klar i et enkelt minut. Det er perfekt dimensioneret til sin funktion og plukning af fliserne til lægning i opvaskemaskinen er hurtigt og nemt! Lidt længere udskridning ville ikke have været forkert, men det er ikke noget, der påvirkede os kæmpe meget. I det store og hele får det 10/10 fra både os og børnene!

Top Grill!

Det var virkelig en positiv overraskelse! Har haft mange bordgrill før, men aldrig rigtig komme sammen med dem. Da jeg pakkede grillen ud, blev jeg ramt af, at det føltes bastant og heftig samtidig med at have et stilfuldt design. Da jeg skulle sætte det på, derimod, lykkedes det mig at savne, at det sætte en mærkat note på displayet, så jeg pludselig havde spansk eller noget lignende sprog. Efter at have indset, at der var en note, der gik væk, måtte jeg kigge i brugsanvisningen for at sætte den til svensk i stedet. Tog et øjeblik, men var let, når jeg fandt, hvordan man gør for at skifte sprog. Det første forsøg var hot macks, og jeg brugte panini programmet. Displayet viser tydeligt, hvor i processen den er placeret, og den registrerer tykkelsen, før grillen begynder. Værdsætter at være i stand til at vælge, om sandwich skal være let eller stærkt grillet! Resultatet var perfekt, og derudover blev to store macks givet sted uden problemer. Har endda testet grøntsager og koteletter med et godt resultat. En yderligere fordel er, at grillpladerne er aftagelige og så nemme at vaske op. Har lige været at skylle dem ud i varmt vand indtil videre de er gået rene. Ingen spild i selve grillen indtil videre og afstrømning forandring, der kommer med fangster op fedt kører over. Det eneste, jeg virkelig gerne vil forbedre, er ledningen længde. Synes, det er for kort! Ville gerne have det længere med en slags opbevaringsløsning i/på grillen, men måske kommer det videre? Uanset hvad, vil der være mange flere grillmuligheder at komme. Har så meget, vi vil prøve. Vil være betydeligt mere grille forude!

God grill

Denne grill er vidunderlig. Det ser meget stilfuldt og moderne ud, så det hele tiden kan stå på køkkenbordet. Jeg kan godt lide skærmen, der viser de vigtigste oplysninger. Touch-knapper virker, selvom fingrene er beskidte med fedt. Brugen af grillen er meget enkel og intuitiv. Grillen selv måler bøfens tykkelse og vælger grilltiden. Niveauet af bøf er præcis som det skal være. Grøntsagerne grilles hurtigt og er meget velsmagende. Grillen er meget nem at holde ren takket være den ekstra fedtbeholder. Grilldelene er opvaskemaskinesikre, hvilket er meget praktisk. Jeg anbefaler denne grill.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for OBH Nordica OptiGrill Elite GO750DS0 er 1.499 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 2 butikker.

Sammenlign alle OBH Nordica Elektriske grills

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.