Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Samsung BD-H8500N 500GB

Samsung BD-H8500N 500GB

Type: Blu-ray, 3D: Kan afspille 3D, Transportabel: Nej, Tilslutninger: HDMI, Optisk ud, Harddisk: Ja, Harddisk kapacitet: 500 GB
Flere egenskaber
fra 1.799 kr. til 2.799 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Samsung BD-H8500N er en Blu-ray-afspiller, der kan meget mere end blot at afspille Blu-ray-skiver. Man kan sagtens kalde det en alt-i-én-afspiller.

Først og fremmest giver afspilleren naturligvis brugeren mulighed for at afspille Blu-ray-skiver, og den understøtter i den forbindelse 3D. Ydermere kan afspilleren fungere som en digital modtagerboks, hvilket betyder, at afspilleren kan bevirke, at brugeren kan se kanaler, som tv’et ikke er i stand til at modtage på egen hånd, såfremt tv’et ikke er kompatibelt med at modtage digitale kanaler.

Samsung BD-H8500N kan tilkobles internettet trådløst, hvilket blandt andet muliggør, at forbrugeren kan afspille videoer og film fra sin computer direkte på fjernsynet. Dette er en fremragende funktion, da det bevirker, at forbrugeren slipper for en masse bøvl med kabler og lignende. Det trådløse system er yderst stabilt, og der er stort set aldrig udfald, når man bruger dette system.

Samsung BD-H8500N har en indbygget harddisk på 500 GB, hvilket er yderst nyttigt i forbindelse med at optage forskellige tv-programmer, da optagelser af diverse tv-programmer kan lagres direkte på harddisken. Det er ligeledes muligt at optage to forskellige programmer på samme tid med en Samsung BD-H8500N.

Samsung BD-H8500N er et ekstra godt køb for dem, der har en projektor-hjemmebiograf i stuen eller andre steder, da en Samsung BD-H8500N kan interagere med projektoren og få denne til at vise tv-udsendelser. Dermed er det muligt at opleve store sportsbegivenheder, såsom en VM-finale i fodbold på projektoren, såfremt man både har projektor og en Samsung BD-H8500N.

Film på Blu-ray har ikke opnået så stor succes, som det ellers blev spået, da dette format blev lanceret. Det er lidt en skam, da Blu-ray-film ellers altid leverer fantastisk skarpe og flotte billeder. En af årsagerne til, at Blu-ray aldrig for alvor er slået igennem, er sandsynligvis, at der i tiden efter lanceringen af Blu-ray kom en række konkurrencedygtige alternativer, såsom diverse streaming-tjenester, der også tilbyder film og tv-serier i rigtig fin kvalitet. Samsung BD-H8500N tilbyder ligeledes adgang til diverse streaming-tjenester, da diverse streaming-tjenesters apps kan hentes via Smart Hub på maskinen.

Samsung BD-H8500N er altså den komplette løsning, der blandt andet kan give brugeren mulighed for at streame fim og tv-serier, optage tv-programmer samt afspille film på Blu-ray. Afspilleren har et enkelt, men elegant design, og den passer ind i stort set ethvert moderigtigt hjem. Afspilleren fylder ikke meget, og den kan placeres enten på gulvet eller på et tv-bord.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnBD-H8500N 500GB
Type
Type
Blu-ray
Billed
Understøttede LydformatDTS-HD High Resolution, DTS-HD Master Audio, Dolby Digital Plus, Dolby Digital Plus
DiskformaterCD-R/RW, DVD-R
3DKan afspille 3D
Funktioner
HarddiskJa
Harddisk kapacitet500 GB
DVB-standardDVB-C, DVB-T2
Trådløst
Trådløs kommunikationWi-Fi
Tilslutninger
TilslutningerHDMI, Optisk ud
HDMI udgang1
USB indgange1
Design
TransportabelNej
File formats
VideokompressionsformatDivX, DivX HD, MPO, Matroska (MKV)
Størrelse
Højde55.0 mm
Dybde282.0 mm
Bredde430.0 mm
Vægt
2.7 kg
Favorit
Prisalarm