1. Spillekonsoller & Spil
  2. Spillekonsoller
Sony Playstation 4 Slim 1TB - Black Edition

Sony Playstation 4 Slim 1TB - Black Edition

fra 2.347 kr. til 3.585 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Sonys nye PS4 Slim 1 TB er funktionsmæssigt alt det gode, du kender fra den originale PS4, men nu i et tyndere, lettere og mere elegant design.

Med en PlayStation 4 Slim får du en lækker spillekonsol fremstillet af Sony, som er en af de førende på markedet. Sony sikrer dig altså den høje kvalitet, som du er vant til, og med PS4 Slim-modellen får du de kendte levende billeder i HDR-kvalitet, som gør spiloplevelsen til noget helt særligt. Denne model er konstrueret med en støjsvag processor, der gør konsollen behagelig – selv i længere tid. Og med den 1 TB-store hukommelse er der god plads til at gemme dine informationer i spillene.

Men PS4 Slim er mere en blot en spillekonsol: Den kan afspille både DVD og Blu-Ray, og ikke mindst har du mulighed for at streame dine spil til PC, Mac eller PlayStation Vita. På den måde behøver konsollen ikke være forbundet til TV’et, og det er nemt og hurtigt at dele dine spileventyr direkte med venner eller på YouTube og Twitch.

Med PS4 Slim får du en klar opgradering fra den originale PS4. Den nye brugerflade er blevet shinet op, så den er mere elegant og nemmere at manøvrere i med nye ikoner, notifikationer og brugerdefinerede baggrunde. Derudover kan du selv organisere dine spil og apps på konsollen, så de gemmes i selvvalgte mapper. Mulighederne for at lave genveje, som du kender fra den oprindelige PS4, har nu fået et nyt og mere brugervenligt design, der gør det hurtigt og nemt. En særligt god detalje er, at du trods den store hukommelse på 1 TB kan koble en ekstern harddisk til konsollen, så spil og apps kan gemmes derpå. Så elsker du at udforske alt det nye, er dette en klar fordel – så er der ingen begrænsninger.

Når du køber en PS4 Slim får du i pakken en lækker trådløs DUALSHOCK 4-controller, som gør spiloplevelsen ekstra god. Den er blevet opdateret med en tydeligere lysstribe, og derudover er controlleren både ergonomisk, slank og intuitiv i designet. Desuden er der et væld af tilbehør til PlayStation, du kan erhverve dig, hvilket kun gør spillene sjovere.

Så er du vild med PlayStation og alt, hvad dertil hører af spil, apps og tilbehør, er PS4 Slim et sikkert valg. Det lækre design, den støjsvage processer samt den opdaterede brugerflade med muligheder for nem deling gør denne konsol til noget helt særligt.

Log ind
Bliv medlem