Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Oral-B Pro 7000

Oral-B Pro 7000

Den har seks forskellige børsteindstillinger, du kan skifte mellem. Oplader til produktet er inkluderet, og børstehovedet kan køre med oscillerende, roterende og pulserende bevægelser.
Fra 700 kr. til 1.499 kr.
  • Butikker(14)

    Fra 700 kr.
  • Udenlandske(1)

    Fra 955 kr.

Med et hav af forskellige muligheder og indstillinger er denne topmodel fra Braun en af de mest højteknologiske elektriske tandbørster på markedet.

Som en af de første elektriske tandbørster i verden har Oral-B Pro 7000 fra Braun en Bluetooth-forbindelse, så du kan forbinde din tandbørste med din smartphone. Download app’en til din telefon, og du kan personliggøre din tandbørstning og nemt følge med i, om du børster tænderne længe nok. Hvis du har særlige krav eller områder, der skal børstes ekstra grundigt, kan du gøre app’en opmærksom på det. App’en kan også underholde dig i de to minutter, som din tandbørstning bør vare.

Oral-B (Braun) Pro 7000 er også forbundet til den lille trådløse Smartguide. Det er en lille skærm på et par tommer, som fortæller dig, hvornår du er færdig med tandbørstningen og hvor effektiv, du har været. På den måde behøver du aldrig bekymre dig om, hvorvidt du er grundig nok med tandbørstningen. Smartguide holder øje med det for dig.

Ifølge Braun vil Oral-B Pro 7000 fjerne 100 procent mere plak end en almindelig ikke-elektrisk tandbørste. Det skyldes blandt det intelligente CrossAction design, som er særlig hård mod plak og tandsten. Børsterne er vinklede, så de kan komme ned i de svære og smalle områder mellem tænderne for en mere effektiv og nådesløs tandbørstning. Samtidig roterer og pulserer Oral-B Pro 7000, når du børster, hvilket sikrer, at børstehovedet kommer endnu dybere ned mellem tænderne.

Oral-B Pro 7000 fra Braun har seks forskellige børstefunktioner, som du nemt kan skifte mellem, så tandbørsten tilpasser sig dit behov. Der er Daily Clean til en almindelige rengøring af munden. Sentitiv, som giver en skånsom tandbørstning, som passer på dine ømme områder. Deep Clean, som udvider børstetiden fra 2 minutter til tre minutter. Gum Care, som du bør benytte, når du børster det sarte tandkød. Whitening, som er den mest effektive og hurtigst roterende tandbørstning, der vil give dig et hvidt smil. Og Tongue Cleaner, som renser tungen og giver dig frisk ånde i en fart.

Med Oral-B Pro 7000 er det en fornøjelse at børste tænder. Og du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt du kommer til at børste for længe eller trykke for hårdt. En sensor på tandbørsten vil lyse rødt og advare dig, hvis du skulle komme til at presse for hårdt. Oral-B Pro 7000 fra Braun kommer med fem børstehoveder, Smartguide og opladerstadion inkluderet.

Log ind

Bliv gratis medlem