1. Skønhed & Helse
 2. Personlig pleje
 3. Elektriske tandbørster
 4. Elektriske tandbørster
Oral-B Genius X 20000N
Oral-B Logo

Oral-B Genius X 20000N

Oral-B Genius X 20000N er en Oral-B tandbørste med seks børsteindstillinger, tryksensor, Bluetooth og bevægelsessensorer. Få et flottere og sundere smil med Oral-B Genius X.Læs mere

Sammenlign priser fra 1.242 kr. til 1.699 kr.
·

Placering 104 i Elektriske tandbørster

Vælg farve
ANNONCE

Fra MundFrisk.dk

Oral-B BLACK Genius X 20000N Bluetooth El-tandbørste

1.699 kr.

Alternate

fra1.242 kr.
CompuMail Logo
5,0
 • 3101
 • 3102
 • 3103
 • 3104
Købsgaranti
Tilbyder hjemmelevering
Annonce
Annonce
Illustration

For dyrt? Få besked så snart prisen falder.

Annonce

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

Illustration - Ingen vurderinger

Hvad synes du? Vær først med din anmeldelse

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Oral-B Genius X 20000N er 1.242 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 11 butikker.

Med Oral-B Genius X 20000N har det aldrig været lettere at få rene tænder og sundt tandkød. Den elektriske tandbørste er designet med smarte bevægelsessensorer, så du aldrig overser et område i munden. Den er derfor det oplagte valg for dig, der gerne vil gøre tandbørstningen til en nem fornøjelse.

 • Identificerer hvordan med børster med kunstig intelligens
 • Beskytter tandkødet med automatisk trykregulering
 • Seks forskellige børstefunktioner
 • Kan bruges i op til to uger på fuld opladning
 • Inkluderer luksuriøs rejsetaske

Det er ikke uden grund, at Oral-B er blandt tandlægernes mest anbefalede mærker. Oral-B Genius X 20000N er designet med intelligent teknologi, så du kan følge din egen måde at børste tænderne på og dermed få mest muligt ud af din tandbørstning. Den indbyggede bevægelsessensor sørger for, at du får børstet grundigt i hele munden.

Hvis du vil opnå en perfekt børstning af dine tænder, kan du med fordel vælge Oral-B Genius X 20000N. Den elektriske tandbørste har blandt andet en timer, der holder styr på, hvor længe du skal børste. Samtidig sørger den revolutionerende Gum Guard-teknologi og trykregulering for, at du ikke børster for hårdt.

Oral-B Genius X 20000N er en avanceret tandbørste med seks forskellige børstefunktioner, så du altid kan vælge en funktion, der passer til dine tænders behov. Hvis du mangler at børste et område mere omhyggeligt, vil SmartRing-funktionen fortælle dig det. Med det kraftige batteri kan du børste tænder i helt op til to uger på en fuld opladning.

Når du shopper Oral-B Genius, får du samtidig en luksuriøs rejsetaske, hvori du kan oplade den elektriske tandbørste og din mobil på samme tid. Den er derfor på mange måder den ultimative rejsetandbørste. Prøv Oral-B Genius X 20000N og få hvidere og sundere tænder!

Sammenlign alle Oral-B Elektrisk tandbørste

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.