Kärcher K7 Premium Full Control Plus Flex

For let håndtering af vandslangen har denne maskine indbygget slangeopruller. Maskinen har et højt vandforbrug - den kan pumpe så meget som 600 liter vand i timen.

Fra 3.999 kr. til 6.932 kr.
·

Placering 41 i kategorien Højtryksrensere

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.4

Baseret på 98 anmeldelser

 • 5

  72%

 • 4

  16%

 • 3

  2%

 • 2

  1%

 • 1

  8%

Godt køb!

Et smart tilbehør når du har et hus. Det løser det meste af det, og det bliver rent hurtigt. Men måske lidt i det største hold for nogle områder, men generelt er det fantastisk.

Plus for god funktion

Vandtrykket er let at ændre, samt at ændre dysen. Det er imidlertid tungt og uhåndterligt. Ledningen er vanskelig at rulle sammen.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Kärcher K7 Premium Full Control Plus Flex er 3.999 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 3 butikker.

Sammenlign alle Kärcher Højtryksrensere

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.