Xiaomi Mi TV Box S 4K

Hvis du ønsker at se film, kan du nemt gøre det med den her medieafspiller. Afspilleren leverer 4K-opløsning for en fantastisk billedkvalitet. Den kan købes i farven sort.

Fra 479 kr. til 1.010 kr.
·

Placering 5 i kategorien Medieafspillere

ANNONCE

Fra Mackabler

Xiaomi Mi TV Box S 4K HDR

599 kr.

Licotronic

fra480 kr.

For dyrt? Få besked, så snart prisen på produktet falder.

Gixmo

fra599 kr.

Myphoneshop

fra829 kr.

Lignende produkter

Test

Her samler vi test, guides og produktanmeldelser, så du kan få et indtryk af, hvad andre mener om produktet.

4.5/5
Læs hele testen

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.5

Baseret på 3083 anmeldelser

 • 5

  75%

 • 4

  14%

 • 3

  5%

 • 2

  2%

 • 1

  4%

Godt produkt og meget for pengene

Jeg er meget positivt overrasket over MI Box TV S 4K. Har to Apple TV 3. generation fra før, og synes egentlig denne boks kører bedre. Især mere stabilt ved at starte DR Nyheder lidt forskudt. Stor fordel at det er nemt at bruge VPN, og dermed mulighed for at se TV/Netflix fra andre lande, blot med få klik. Har ikke testet 4K endnu, da vores TV ikke understøtter 4K. Planlægger dog at købe ny TV med 4K, og vil i første omgang køre videre med denne boks frem for at købe ny Apple TV med 4K. Jeg har ikke testet med spil, men TV/Netflix/VPN kører opåklagelig, mindst lige så godt som nuværende 3.gen Apple TV.

Bedste Smart TV box til prisen

Knapt 150,- billigere end den originale 4k chromecast også er det endda inklusivt android tv. Kan snildt anbefales til folk der ikke allerede har et smart tv som har skærmdupleringen muligheden i sig. Det kan dog være lidt skeptisk at benytte skærmduplering hvis man er iOS/iPhone user. Det kræver third-party apps for at få det til at fungere. Dog betyder det ikke noget hvis du typisk bruger apps som Youtube, Netflix, DRTV, HBO, Twitch eller andre androidTV apps.

Meget for pengene..

Produktet er let at sætte op (især hvis man har en anden Android enhed til indtastning) Generelt fint flow i software, men klart bedst med den indbyggede ChromeCast. Jeg har ikke prøvet spil på den. Et fint og billigt alternativ til Apple TV (4. eller 5. generation.), uden at nå helt op på samme niveau. TIP: HUSK at opgradere til nyeste Android version der er muligt samt at bruge lidt tid på at opdatere apps.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Indeholder boxen HBO viaplay og så videre eller kan jeg downloade dem. Og har den en lille harddisk, eller kan jeg tilslutte den. Den bruges med WiFi men kan den også virke hed et mobil hotspot. Hilsen Heidi Nielsen Mizzz. Mia

Hej Heidi, Tak for dit spørgsmål. Jeg læste på Powers hjemmeside, at du kan downloader smarte tjenester såsom HBO, Netflix, Spotify og Youtube. Mvh PriceRunner Support

Hejsa, Det er et ja, til alle dine spørgsmål, dog skal der nok en USB disk/stick hvis den skal bruges til optagelse... Der er kun 8 GB (ca 4 ledig) på boksen.

Kan man hente Disney + ned på denne enhed? Vh Jens

Hej Jens715, Tak for dit spørgsmål. Som vi kan læse os frem til, så er det muligt at installere igennem Google Play. Men for at være helt sikker, så kan du kontakte en butik som forhandler disse for at være sikker. Mvh PriceRunner Support

Produktinformation

Laveste pris for Xiaomi Mi TV Box S 4K er 479 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 25 butikker.

Sammenlign alle Xiaomi Medieafspillere

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.