Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Medieafspillere

Produkter

(100+)

Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Medieafspillere til streaming

Verden er over de seneste årtier blevet mere omskiftelig. Dette gør sig gældende på mange områder, men specielt den teknologiske udvikling har haft fart på. Ser vi eksempelvis på udviklingen af computere, er der sket meget mere, end man for 30 år siden troede var muligt. Siden de første personlige computere kom frem i 1970’erne, er det ikke kun computernes hastighed, men også ydeevne, hukommelse, størrelse samt mange andre elementer, der har gennemgået en omfattende udvikling. Nogenlunde parallelt med computerens udvikling blev også videomaskiner udviklet og markedsført.

Over de seneste årtier har måden hvorpå og i hvilke formater vi lytter til musik også gennemgået store forandringer.

Den teknologiske udvikling har altså været særdeles omfattende, ligesom udviklingen til dels er foregået i parallelle forløb. De seneste år har der dog været en tendens til at integrere flere teknologier, som førhen var adskilte. Et eksempel på en innovation, som forener flere teknologier, er media centret.

Et media center samler dine film, billeder samt din musik i én enkelt enhed, som tilsluttes dit fjernsyn. Ved at samle alle disse ting på et sted gør media centret din hverdag og brug af diverse medier meget mere bekvemmelig.

Forestil dig at du en eftermiddag ønsker at slappe af og underholde dig selv. Du sætter dig i sofaen og tænder dit fjernsyn og dit media center. Fra medieafspilleren har du nu adgang til hvilket som helst medie, du måtte ønske.

Vil du gennemse billeder fra familiens seneste rejse, vil du lytte til noget musik fra din musiksamling eller vil du hellere se en film eller en serie? Alt dette kan du gøre uden at skulle rejse dig fra sofaen. Via din smartphone og med et tryk på en knap og giver dit media center dig adgang til alle ovennævnte muligheder.

I stedet for at skulle investere i en videoafspiller, musikafspiller og et billedalbum, hvor du selv skal fremkalde billederne, kan du anskaffe dig en medieafspiller og have adgang til alle medier fra en enkelt enhed.

Populære søgninger

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem