GoPro Hero4 Session

GoPro Hero4 Session

Action camera
Flere egenskaber
Pris 1.749 kr.
Tilføj som favorit
Ændre prisalarm
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Med GoPro Hero 4 Session får du et meget kompakt og vandtæt action kamera, der optager lyd og billede i god kvalitet overalt.

GoPro er blevet kendt på serien af Hero-kameraer. GoPro Hero 4 Session lægger sig fint på plads i rækken af GoPro Hero 4 kameraer, og der er klare forbedringer i denne seneste version. Generelt er de såkaldte action cameras blevet meget populære, især fordi de er så nemme at betjene, mens de samtidig optager glimrende film i udmærket kvalitet.

GoPro Hero 4 Session er det hidtil letteste, stærkeste og mindste eksemplar i serien af Hero kameraer. Det har en kvadratisk form, og det tilbyder mange forskellige muligheder for montering. Dermed taler vi om et særdeles praktisk kamera, der desuden er vandtæt helt ned til 10 meters dybde. Altså kan man bruge GoPro Hero 4 Session til at filme snart sagt hvor som helst, lige med undtagelse af nede på de større vanddybder. Med vedmange andre slags vandsport for eksempel er Hero 4 Session perfekt

GoPro har således frembragt et lille hårdført kamera, der med et unikt fiskeøje objektiv gør det temmelig let at optage interessant film. Et særdeles praktisk kamera, der trods det lille format optager i ganske glimrende kvalitet. Dog medfører den begrænsede størrelse, at kameraet ikke kan optage i meget høje opløsninger som eksempelvis 4K. Men mindre kan gøre det, og kvaliteten er stadig fin.

ESamtidig er det fint, at denne nye version af Hero 4 er udstyret med to indbyggede mikrofoner med støjreduktion. Dette betyder, at GoPro Hero 4 Session faktisk giver betydelig bedre lyd end i forgængerne. Kameraet vælger simpelthen selv den mikrofon, der har mindst støj omkring sig, hvilket giver en lydkvalitet nogenlunde på niveau med almindelige videokameraer. Hvilket er ganske godt for så lille et kamera.

Betjeningen af kameraet kan ikke være nemmere: Du trykker på knappen, og der filmes. Holder du knappen nede, tager kameraet en sekvens af still-billeder. Kameraet kan desuden parres med en mobiltelefon og derefter betjenes via en app. Kameraet har således både Bluetooth og Wi-fi indbygget. Også kameraets batteri er indbygget, hvilket betyder, at du skal huske at oplade, inden du tager det med på stranden, da du ikke kan skifte batteriet. Sammenlagt er GoPro Hero 4 Session dog et virkeligt brugervenligt kamera, der optager både billede og lyd i god kvalitet under langt de fleste forhold.

Produkt

Produktnavn
Hero4 Session

Funktioner

Type
Action camera
Vandtæt
Ja

Tilslutninger

Wi-Fi
Ja
Bluetooth
Ja
USB 2.0
Ja

Audio

Lyd
Mono

Video recording

Max Video opløsning
1080p
Maks billeder pr. sekund (FPS)
60 fps
Video opløsning
1920x1440 (30fps), 1920x1080 (60fps), 1920x1080 (48fps), 1280x960 (60fps), 1280x720 (100fps), 1280x720 (60fps), 848x480 (120fps)
Optagelsesfiler
MP4, H.264

Strømkilde

Batteritype
Li-Ion

Recording

SD Type
microSD
microSD
Ja
Ekstern hukommelsesstørrelse
64 GB GB

Billede opløsning

Stillbillede
Ja
Stillbilled opløsning
3264x2448 pixels
Stillbilled opløsning (MP)
8

Størrelse

Vægt
74 g

Relateret

Øvrigt
Comes with 1 Curved Mount and 1 Flat Adhesive Mount
Log ind
Bliv medlem

For at bruge PriceRunner skal du acceptere vores Cookiepolitik.

Accepter
Afvis