• Tilbud
  • Guides
  • Om os
  1. Start
  2. Foto & Video
  3. Videokameraer
  4. Actionkameraer Videokameraer

Actionkameraer Videokameraer

Filtrer
Produktegenskaber
Egenskaber
Tilslutninger
Display
Sensor
Lagring
Zoom
Trådløst
Lyd
Recording
Mål

200+ produkter

Actionkameraer Videokameraer GoPro HERO12 Black
200+ overvåger

GoPro HERO12 Black

4,8

Actionkamera, 240 fps, CMOS, 5,3 k

2.845 kr.
ComputerSalg
Elgiganten
i 31 butikker

Tre tips, når du skal købe et actionkamera

Et actionkamera er kun så godt som dets placering, sådan lyder et ældgammelt jungleordsprog. Arh, ok – men sørg for at få det rigtige tilbehør med

  • Helmet mount – brug dit actionkamera på cykel, MC, ski eller måske til ridning.
  • Et klemmebeslag eller beslag med sugekop giver et alsidigt fastgørelsessystem.
  • Undervandshus – så du kan bruge kameraet under vandet.

Der er selvfølgelig mange flere typer beslag, men tænk først og fremmest på dit fremtidige anvendelsesområde.

Opløsning og billedformat siger egentlig ikke så meget om selve kvaliteten. Men så er det godt, at YouTube er fyldt med personer, der allerede ejer eller har testet kameraet. YouTube er perfekt til at se, hvordan billedkvaliteten er, men også hvordan action kameraets billedstabilisator fungerer i selv ret hidsige situationer.

Det er let nok at optage, men selv et one-take mesterværk kan få brug for lidt redigering og små effekter.

Et actionkamera med Bluetooth kan tilsluttes trådløst til mobilen, eller en tablet. Herfra kan du normalt redigere direkte fra en app. Det tager kun få minutter før du er klar til at uploade og dele videoen.

Du kan naturligvis også overføre videoen til en computer og foretage en grundigere redigering derfra. Det tager længere tid og kræver software – men så kan du også få det helt som du vil.

Her hos TechRadar har vi fundet en god test af actionkamera.

VIDEOKAMERA

Almindelige spørgsmål

Ligesom mange andre produkter, så afslører navnet ret meget. Et videokamera er et kamera, der er designet med det formål at optage video. Det er ligesom den nemme del af det.

Når det er sagt, så er den store forskel mellem et videokamera og, for eksempel, de kameraer i din telefon, at et dedikeret videokamera bruger flere forskellige teknologier til at sikre optimal optagelse, der i mange tilfælde klart overgår hvad en telefon kan klare.

Et utroligt vigtigt spørgsmål i dag. Hvorfor overveje et videokamera, når ens telefon allerede kan arbejde med 4K-opløsning og flere forskellige billedstabiliseringer, samt optisk zoom?

Jo, grunden er faktisk, at fordi alt skal være så kompakt i en telefon, så bliver der ofte sparet på detaljerne. For eksempel, så er sensorerne i et rigtigt videokamera langt bedre. Det betyder, at videoerne, man laver, generelt har et mere naturligt lys og flere nuanceret detaljer. Kvaliteten er bare bedre - også selvom det måske er svært at tro på.

Det kan især bemærkes, hvis man optager videoer i “dårligt” lys eller om aftenen, hvor et videokamera har meget lettere ved at fange de små detaljer.

Det er super nemt i dag. Mange kameraer kommer med mulighed for USB-opkobling, og de nyere bruger simpelthen bare HDMI. Så det er bare at smide stikket i kameraet og i TV’et, og så kører du.

Annonce