Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Philips Switch 3 in 1 Base+ HD6594/00

Philips Switch 3 in 1 Base+ HD6594/00

Filterkaffemaskinen er den mest almindelige kaffebrygger. Modellen slukker automatisk efter brygning. En drypbakke er praktisk til spildte kaffedråber.

Fra 698 kr. til 1.100 kr.
·

Placering 19 i kategorien Filterkaffe

Lignende produkter

Anmeldelser

Fortæl os, hvad du synes om produktet, eller læs anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4,1(152 anmeldelser)
 • 5
  42%
 • 4
  39%
 • 3
  11%
 • 2
  4%
 • 1
  5%
Niveau 2
2 år siden
4,0

Rigtig god

Senseo er en fantastisk maskine. Man kan tage en enkelt kop i en fart om morgenen. Man kan lave en kande til når der er gæster. Den laver kaffen dejlig varm, og det er en stor fordel når den kommer fra sådanne maskiner. Designet er fantastisk og stilrent. Jeg kunne godt ønske mig der var mangle flere slags “puder” til maskinen. Den er nem at bruge.
Niveau 2
2 år siden
4,0

Rigtig god

Denne kaffemaskine fra Philips fungere ganske fint. Det er er dejligt at den kan lave både en kop kaffe med kaffepuderne, samt en almindelig omgang filterkaffe på kande. Så behøver man ikke at have flere slags kaffemaskiner. Senseo er desuden rigtig smart, da den benytter kaffepuder og ikke de miljøbelastende kapsler. Den er dog lidt lang tid om at starte (nogen gange et helt minut, inden den går i gang med at brygge kaffen).
Niveau 2
2 år siden
4,0

Rigtig god

Har kun haft gode oplevelser med Phillips SENSEO Switch 3in1 kaffebryggeren. Den er dejlig nem at gå igang med, samt nem at rengøre efter brug, hvilket er vigtig efter min mening. Vigtigst af alt laver den også godt kaffe - både filterkaffe og pudekapsler, hvilket jeg er stor fan af. Den kan lave op til 7 kopper kaffe til når man får gæster og ved brug af f.eks kapslen SENSEO Classic, large cup, så får man en rigtig fin kop til sig selv.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Philips Switch 3 in 1 Base+ HD6594/00 er 698 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 11 butikker.