1. Elektronik
  2. Lyd
  3. Høretelefoner
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Med dette headset fra Logitech G35 bliver du en stærkere og mere opmærksom spiller. Lyden er klar og sprød, og surroundsound teknologien samt de mange funktioner gør det muligt at være opmærksomhed på alle lydelementer og selv justere på dem, så du altid er beredt, når fjenden er på vej.

Logitech G35 headsettet er det perfekte on-ear gaming headset. Så hvis du holder af at spille computerspil og går op i at vinde, eller ganske enkelt ønsker, at lyden giver dig den bedst mulige oplevelse, så rammer dette headset hovedet på sømmet. G35 drives af Dolby-software, og med en særdeles optimal kombination af komfort og tilpasning samt 7.1 kanaler med fordybende lyd kan du med garanti spille i mange, mange timer uden at få nok. Hvis du altså ikke bliver træt af at vinde igen og igen!

Med den fantastiske surroundsound-teknologi føles det næsten som at være der selv. Dolbys geniale teknologi sørger for, at der skabes et lydfelt på 360 grader. Du kan høre den lavfrekvente effektkanal (LFE), mens du kan få glæde af helt op til syv lydkanaler – det er derfor, det kaldes 7.1-surroundsound.

Dolby sørger for, at kanalerne placeres korrekt, således at flerkanalsindhold produceres nøjagtigt på samme måde, som det var tiltænkt af udviklerne selv. Det betyder blandt andet, at du kan høre flere elementer, som du ikke kan se på skærmen. Det kan være alt fra skud i det fjerne til fodtrin. Det gør dig langt mere konkurrencedygtig som spiller, da du altid er beredt og et skridt foran din modstander.

Du kan desuden selv have kontrol over de lydelementer, der findes i spiller. Eksempelvis kan du slukke for eller ændre på lydniveauet i musikken, stemmerne og så videre. Dog kræver nogle profilindstillinger, at at Logitech Gaming Software aktiveres. Det skal også nævnes, at programmet desværre ikke understøttes på Mac-, Linux- og ældre Windows-baserede styresystemer.

Men der er flere fordele ved at have et headset, hvor lyden er optimere i så kraftig en grad. Lyden er en essentiel del af hele spiluniverset, og ved Logitect G35 er lyden klar og sprød. Logitech G35 er udstyret med en knap, der lyser, når mikrofonen er afbrudt. Du får desuden en digital USB med hurtig hastighed. Stikket i lydkortet tilmed bruges til skrivebordshøjtalere.

Log ind
Bliv medlem