50+ overvåger
Apple AirPods Max

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

5.0

Baseret på 1 anmeldelse

 • 5

  100%

 • 4

  0%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Bedste hovedtelefoner

Fremragende udvalg af materialer og fantastisk byggekvalitet, føles solid og premium på alle måder. Lyden er fantastisk, kraftfuld og nuanceret, blandt de bedste jeg har hørt. Ikke testet støjreduktion i offentlig transport eller flyvninger endnu (af indlysende grunde), men hjemme det effektivt dæmper så godt som enhver støj fra børn.TV/støvsugere mv Lydkvalitet, når du ringer via Teams og telefon er også fremragende. På minus siden er frem for alt prisen, men du får hvad du betaler for. Sagen er også temmelig meningsløst, men tredjepartssager er begyndt at komme, kan sandsynligvis blive en af dem, der går fremad. Anbefalet!

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Apple AirPods Max er 4.789 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 16 butikker.

Sammenlign alle Apple Høretelefoner

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.