Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Marshall Major 2

Marshall Major 2

Høretelefoner, Kabel, On-Ear, Lukket, Hvid, Sort, Brun, Aftageligt kabel, Foldbar
Fra 407 kr. til 849 kr.
Pris eksklusiv fragt

Disse Marshall Major II emmer af stil og klasse. I denne nye version fra Marshall har høretelefonerne fået bedre lyd og en mere behagelig pasform.

Med Marshall Major II har den historiske Hi Fi-producent Marshall endnu engang hævet barren for, hvor lækre et par høretelefoner kan føles. I forhold til forgængeren har Marshall Major II fået opdateret lyd, et endnu mere stilfuldt look og et par ergonomiske ændringer, der betyder, at hovedtelefonerne sidder endnu bedre rundt om hovedet.

Som altid er komforten i højsædet med høretelefoner fra Marshall. Disse Marshall Major II har blød polstring, så de ikke klemmer ubehageligt nogle steder omkring øret. Derudover er hovedbøglen meget fleksibel, så den nemt tilpasser sig dit hoved og ikke trykker i hovedbunden, selvom du læner dig op ad et ryglæn eller lignende.

Høretelefonerne tilsluttes via den smukke spiralledning, som har elegante, guldfarvede jackstik i enden. Stikket kan tilsluttes i begge sider af høretelefonerne, så du kan selv kan bestemme, hvilken side dit afspilningsdevice skal være i. Med et 3,5 mm jackstik, kan Marshall Major II tilsluttes enhver form for device. Du kan bruge dem sammen med din iPod, smartphone, tablet eller din computer. Du kan også tilslutte stikket til et par andre høretelefoner, så du kan dele musik med dine venner.

Takket være den indbyggede mikrofon i Marshall Major II kan du udover at lytte til musik også anvende hovedtelefonerne til at modtage og foretage opkald. Du vil høre i hovedtelefonerne, hvis du får et opkald, mens du lytter til musik. Du kan besvare eller afvise opkaldet ved at trykke på knapperne i den indbyggede fjernbetjening, som sidder på ledningen under det ene øre.

Når du engang i mellem tager Marshall Major II af hovedet, kan du folde dem sammen på en praktisk måde, så ørekoppene bliver foldet op under hovedbøglen. Det sikrer, at Marshall Major II ikke lider skade, selvom du pakker dem ned i en taske eller lægger dem ned i jakkelommen.

Marshall Major II har fået ros for sin gode lyd i en lang række anmeldelser i forskellige medier og magasiner. Der bliver særligt lagt vægt på bassen, som lyder endnu dybere og mere præcis end i forgængeren. Lyden får også ros for at være meget udtalt og nøjagtigt, så musikken lyder lige præcis, som kunstneren havde tænkt sig, at den skulle.

Anmeldelser

Her viser vi anmeldelser fra vores medlemmer, ekspertanmeldelser fra uafhængige kilder og anmeldelser indhentet fra andre hjemmesider.

4,2

(1247 anmeldelser)

 • 5
  58%
 • 4
  23%
 • 3
  6%
 • 2
  5%
 • 1
  6%

Vær den første til at skrive en anmeldelse.

Spørgsmål og svar

Her kan du stille spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Produkt
ProduktnavnMajor 2
Type
TypeHøretelefoner
Lydegenskaber
Følsomhed99.0 dB/mW
Effekthåndtering50.0 mW
Frekvensgang min.20.0 Hz
Frekvensgang maks.20000.0 Hz
Impedans (Hovedtelefon)67.0 ohm
Egenskaber
MikrofonJa
FunktionerAftageligt kabel, Foldbar
Knapper og kontrolLydstyrke kontrol for høretelefoner, Play/Pause, Spring sang over, Svar/læg på
Trådløst
TrådløsKabel
Tilslutninger
Kabel længde1.2 m
Kabelstik3.5mm
Element mængde og størrelse
Elementstørrelse40.0 mm
Design
DesignOn-Ear
LydisoleringLukket
FarveBrun, Hvid, Sort
Konstruktion og elementerDynamic
Lyd
Højttalerkonfiguration2.0
Mål
Vægt172.0 g
Favorit
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem