texas-fræser findes også i disse kategorier

texas fræser(35)

Texas havefræser

Er fingrene først blevet grønne, venter der et utal af timer med arbejde i haven. Heldigvis er arbejdet for de fleste en fornøjelse - og hvis ikke, så er resultatet i det mindste hver eneste dråbe sved værd. For når morgenfruer, kornblomster og klitroser blomstrer, når du kan plukke dugfriske, grønne asparges og saftfulde jordbær, og når der få centimeter under jorden gemmer sig de lækreste, nye babykartofler, som bare venter på smeltet smør og persille, ja, så er der intet som en skøn have.

Jorden skal komposteres og kultiveres

Ikke desto mindre kan det ofte være svært at få tid til at gøre arbejdet ordentligt. Det gælder særligt, når det kommer til at pleje jorden. Efter den lange sommer, skal de udtjente planter komposteres og dermed gøre jorden klar til den lange vinter, og når foråret endelig kommer, skal jorden kultiveres, inden de nye planter sås. Enhver, der har ligget på alle fire med en hakke i hånden og sved dryppende ned over panden, er klar over, hvor hårdt og tidskrævende det er - ikke altid den sjoveste del af havearbejdet.

Fra små havefræsere til kraftfulde traktorer

Men det behøver faktisk ikke være så besværligt. Med en havefræser fra det danske mærke Texas får du en maskine, der nænsomt klarer opgaven for dig. Produktionen af Texas havefræsere har mere end 45 års erfaring og know-how bag sig, og det betyder, at du får en gennemtestet maskine af høj kvalitet.

Før du køber din havefræser, bør du gøre dig det klart, hvad den skal bruges til; er det til blomsterbedet, den lille urtehave eller den omfattende kartoffelproduktion i baghaven? Texas’ sortiment af havefræsere er særdeles bredt og går fra små elektriske havefræsere til lidt under tusind kroner til store, kraftige, benzindrevne universaltraktorer.

Filter1

Vis
Log ind
Bliv medlem