Opdateret  

Massagepistol: 12 modeller i test

Brian Sommer

Leder du efter en massagepistol, der kan hjælpe dig med at løsne trætte og stive muskler op samt hjælpe dig med opvarmning og restituering? Vi har testet massagepistoler fra mærker som Hyperice, Flowgun og Theragun. For at en massagepistol kan blive kåret som den bedste i testen, skal den trænge effektivt ind i musklerne, have et behageligt lydniveau og være alsidig at bruge.

Massagepistol: 12 modeller i test

Sådan gennemførte vi testen

Vores tests er uafhængigt udført og repræsenterer testredaktørens ærlige og objektive holdninger. Produktvalget foretages, og testresultater besluttes uden påvirkning fra producenter, forhandlere eller andre interne eller eksterne parter.

Vi udfører vores egne tests og tester alle produkter, som de er beregnet til at blive brugt i den virkelige verden. Vi har testet massagepistoler med forskellige egenskaber og i forskellige prisniveauer. I testen er følgende parametre blevet lagt til grund for bedømmelsen af produkterne:

 • Størrelse og vægt: Hvor let er massagepistolen at tage med på farten, og hvor ergonomisk er den? Kan man selv nå alle musklerne, eller har man brug for hjælp? Er den velegnet til at have med i sportstasken eller på rejser?
 • Hastighed og kraft: Hvor dybt trænger pistolen ind i musklerne? Hvad er hastigheden på massagepistolen, og har den en kraftig motor?
 • Lydniveau: Har massagepistolen en diskret lyd? Er det muligt at massere, mens man ser en film, eller larmer den for meget? Føles det okay at bruge den i bussen eller i flyet, uden at det forstyrrer?
 • Tilbehør: Har massagepistolen forskellige massagehoveder? Er den alsidig? Er det nemt at skifte tilbehør? Kommer den med en form for opbevaringspose?

Ovennævnte funktioner er derefter blevet afvejet mod prisen på massagepistolen, og derefter er den bedste massagepistol blevet kåret som den bedste i testen.

1. Flowlife Flowgun Go 2.0 – BEDST I TEST MASSAGEPISTOL

Smidig massagepistol med suveræn ydelse og masser af tilbehør

Vægt: 790 gram Højde: 24.5 cm Bredde: 15 cm Dybde: 6 cm Antal mundstykker: 6 Vibrationsniveauer: 5 Hastighed: 2.000-3.200 bevægelser/minut Slaglængde: 10 mm Lydniveau: 60-65 dB(A) Batteritid: 5 timer Garanti: 2 år Tilbehør: Taske

Flowlife Flowgun GO 2.0

Flowgun Go 2.0 fremstilles af det svenske mærke Flowlife og er en smidig massagepistol til dig, der ofte er på farten. Til prisen medfølger seks forskellige mundstykker samt en praktisk taske, der gør det nemt at få hele pakken med massagepistol, mundstykker og oplader med på farten. Den har en suveræn batteritid på over fem timer og fem forskellige vibrationsniveauer.

Stærkere og mere lydsvag

Dette er en massagepistol, der er veludstyret i forhold til prisklassen. Vi er imponerede over specifikationen, som på mange punkter matcher de dyreste modeller i testen. I denne opdaterede version af Flowgun GO, som hedder 2.0 til sidst, finder vi en stærkere motor, som også magter at give de største muskler en ordentlig omgang. Selvom motoren er udviklet, er den stadig svagere end vores kraftapparater i testen, Theragun PRO og Flowgun PRO 2.0. Flowlife har også formået at reducere lydniveauet en anelse sammenlignet med tidligere udgaver, hvilket er et plus. På toppen af massagepistolen er der en touch-funktion, som bruges til at justere vibrationsniveauet, og der er også en tryksensor, som med lysdioder viser, hvor hårdt du trykker. Opladningstiden på fire timer er måske lige det længste, men på den anden side har den en fantastisk batteritid på fem timer i stedet.

Smart win-win

Flowlife yder udmærket kundesupport, og garantiperioden på to år er generøs. De har desuden en genbrugsordning, som de kalder Reflow, hvilket indebærer, at du får 35 % rabat på et nyt produkt, hvis du afleverer det gamle. Godt for alle parter!

Flowlife Flowgun Go 2.0 passer suverænt godt til dig, der vil bruge en massagepistol før og efter træning, i pauser på arbejdet eller i sofaen foran TV'et. Ja, der er mange lejligheder, hvor denne praktiske massagepistol udfylder sin funktion. Den er nem at have med, og den medfølgende taske er meget praktisk.

Lang batteritidpraktisk taskemange mundstykkergenerøs garanti
Noget svag motorlang opladningstid

Prissammenligning

Sammenlign priser
Ongoal Logo

Flowlife Flowgun GO 2.0 Green

1.334 kr.
Traeningsmaskiner Logo

Flowlife Flowgun Go 2.0

1.800 kr.
Svensk Kosttilskud Logo

Flowlife Flowgun Go 2.0, 1 stk, Blue

1.835 kr.

2. Theragun Pro - DET BEDSTE PREMIUMVALG

Massagepistolen til den kompromisløse idrætsudøver

Vægt: 1,3 kg Højde: 25,5 cm Bredde: 18 cm Dybde: 7,6 cm Antal massagehoveder: 6 stk. Vibrationsniveauer: 5 stk. Hastighed: 1.750-2.400 bevægelser/minut Slaglængde: 16 mm Styrke: 27 kg Lydniveau: 64-72 dB(A) Batterilevetid: 150 min Garanti: 2 år Tilbehør: taske og ekstra batteri

Theragun Pro

Theragun Pro er en fantastisk massagepistol, der bruges af eliteidrætsudøvere over hele verden.

Theragun Pro har en fremragende slaglængde, der giver en dybdegående massage, som mange andre modeller ikke kommer i nærheden af. Samtidig er det den mest støjsvage model i vores test af massagepistoler. Den leveres med to litium-ion-batterier, som tilsammen giver hele fem timers brugstid!

Massagepistol med et højt prisskilt

Vi bør allerede nu nævne, at prisen er ret høj og muligvis kan være på grænsen af, hvad en privatperson vil betale for en massagepistol. For den virkelig seriøse bruger er dette uden tvivl en model, som man bør kigge nærmere på. Ingen andre modeller har samme styrke og indstillingsmuligheder som Theragun Pro.

Afhængigt af hvilken del af kroppen du vil massere, kan du nemt indstille massagearmen i fire forskellige vinkler for at få den bedste adgang. Vi anbefaler, at du får hjælp, hvis du skal massere steder, der er vanskelige at komme til, da det er svært at være afslappet, mens du forsøger at finde den rigtige vinkel.

Hastigheden kan vælges i fem forskellige niveauer, afhængig af hvor hård en massage du ønsker, og hvilket massagehoved du har valgt. Vi anbefaler, at du downloader Therabody-appen, hvor du finder tips om, hvilke indstillinger du skal vælge, alt efter hvad du ønsker at opnå med massagen.

Meget professionel massagepistol

Som vi nævnte tidligere, er Theragun Pro det tætteste, man kan komme på et mobilt professionelt massageapparat. Dette kan også have sine ulemper. Ud over en høj pris kan størrelsen også være en faktor, der skal tages i betragtning. Den har de største dimensioner af de massagepistoler, vi har testet, og er relativt uhåndterlig i sit design.

Hvis hovedformålet er at tage massageapparatet med på farten, kan det være klogt at sammenligne den med andre modeller. Lydniveauet er også noget højere, end det er tilfældet for de andre modeller i vores test af massagepistoler.

Konklusion på test af massagepistol Theragun Pro

Theragun Pro er det rette værktøj for dig, som er professionel inden for din sport og efterspørger det bedste, der findes. Denne model lægger ikke fingrene imellem, og med den rette hjælp kan den give massage, som ellers kun rigtige menneskehænder kan give. Vi kårer Theragun Pro som det bedste valg i premiumklassen.

Justérbar massagearmkraftfulddobbelte batterier
Stordyr

3. KiCA K2 - BEDSTE LAVPRISVALG

Fin, flot og nem at bruge. God til rejsen, sportstasken og kontoret

Vægt: 485 gram Længde: 14,4 cm Bredde: 90,5 cm Dybde: 4,4 cm Antal mundstykker: 4 Vibrationsniveauer: 4 Hastighed: 1.200-3.200 bevægelser/minut Slaglængde: 7 mm Lydniveau: 60-65 dB(A) Batteritid: 11 timer Garanti: 2 år Tilbehør: Hård taske Manual: engelsk (pdf)

FeiyuTech Kica K2

Den lille KiCA K2 massagepistol er robust, støjsvag og meget intuitiv.

Enkel betjening

Der er kun én knap med skift mellem 4 funktioner, der kører i ring.

 1. Hold knappen inde for at tænde for massagepistolen på 1200 slag pr. minut – eller hold knappen inde for at slukke
 2. Skift hastighed til 2000 slag pr. minut
 3. Skift hastighed til 3200 slag pr. minut
 4. Fjerde tryk skifter til funktionen "intelligent massage" (en cyklus, der skifter mellem de 3 hastigheder)

Det er svært at miste overblikket her, så alle kan være med.

Billede fra test af massagepistol Kica K2 - håndstilling

Ret slagkraftig

Trods dens meget lille krop, som er udført af kraftig aluminium, så leverer den altså et både behageligt og godt tryk for sin størrelse.

Vi kan godt standse slagene, når vi presser mod mundstykket med håndfladen. Men her er trykket også så kraftigt, at det ikke længere er behageligt at få massage – så det vil næppe blive et problem.

Motoren standser i øvrigt af sig selv efter 3 sekunder med blokkeret slagfunktion.

Batteritid 11 timer

På dette punkt pynter K2 nok lidt. Det kan godt være, at den helt ubelastet og på laveste hastighed kan holde 11 timer. Men i praksis skal du nok regne med cirka 5 timer, og på den tid burde du være kommet over hele kroppen adskillige gange. Heldigvis lades den op med USB-C, så du kan let få mere strøm på – selv når du er på farten.

Massagehovederne

Vi kan godt lide at hovederne er lavet af enten hårdt skum, hård plast, eller af aluminium.

Især hovederne af hård plast og aluminium glider fint både på huden og uden på tøjet. Kuglehovedet af hårdt skum skal løftes fra punkt til punkt, især når du bruger massagepistolen uden på tøjet.

Da vores uddannede sportsmassør testede KiCA K2, var han stor fan af det cylindriske hoved (det tynde og spidse). Det kom nogenlunde i dybden i betragtning af, at det "bare" er en massagepistol i den billige ende.

Billede fra test af massagepistol Kica K2 - i tasken

Magneter

I midten af kontaktfladen på det flade og det spidse massagehoved sidder der en lille magnet. Effekten af magneterne i forbindelse med massage har vi ikke mulighed for at vurdere. Men det er da et stort plus for dig, der er stor tilhænger af magnetbehandlinger.

Massagen fungerer lige så godt, uanset om du har stor tiltro til magneternes effekt – eller ej.

Glem alt om ryggen

Det er en meget kompakt massagepistol. Den tillader kun én effektiv håndstilling, hvor du holder om pistolens krop. Håndstillingen betyder, at du er begrænset af dine armes rækkevidde – og din egen fleksibilitet/mobilitet.

 • Arme, skuldre, ben og kroppens forside går fint an
 • Benenes bagside er også nemme at komme i dybden med
 • Baller og lænd kan lade sig gøre, men det er svært at opretholde et stabilt tryk ind mod muskulaturen
 • Øvre ryg – her skal du have en fleksibilitet som en cirkustartist for at kunne nå

Måske kan du overtale din partner, en sambo eller en træningskammerat, til at hjælpe med at nå de bøvlede steder.

Konklusion på test af massagepistol KiCA K2

Vi er godt tilfredse med effekten af den lille massagepistol, som virker meget velegnet til sportstasken og måske på kontoret.

Du får en velfungerende og kompakt massagepistol. Men du får brug for lidt hjælp fra en ekstra hånd eller to, når muskulaturen på bagsiden af torso trænger til massage.

Kompaktgodt trykfornuftigt udvalg af massagehoveder
Kan ikke nå om på ryggen

4. Theragun Prime

Stilfuld og kraftfuld letvægter til dem, der gerne vil have lækkert tilbehør

Vægt: 1 kg Højde: 22,5 cm Bredde: 16 cm Dybde: 7,3 cm Antal massagehoveder: 4 stk. Vibrationsniveauer: 5 stk. Hastighed: 1.750-2.400 bevægelser/minut Slaglængde: 16 mm Styrke: 13,5 kg Lydniveau: 65-72 dB(A) Batterilevetid: 120 min Opladningstid: 80 min Garanti: 2 år Tilbehør: Beskyttelsestaske

Theragun Prime

Theragun Prime er en lille og fin massagepistol med en imponerende effekt. Den smarte ergonomiske trekantsform giver brugeren tre forskellige grebsmuligheder. Dette åbner til gengæld op for flere vinkler og gør det lettere at nå muskler, der ellers er vanskelige at komme til.

Massagepistol med kraftig motor

I Prime-pakken får brugeren meget for pengene. Ud over den kraftige motor, som vi nævnte ovenfor, leveres den også med fire forskellige massagehoveder og fem vibrationsniveauer, hvilket er usædvanligt i denne prisklasse. På papiret har den en god batterilevetid, men i vores test lever den ikke helt op til specifikationen.

Relativt højt lydniveau

Prime har fordelagtige dimensioner og vægt, så den nemt kan tages med på farten. Den leveres også med en praktisk rejsetaske, og massagepistolen er godkendt til at blive transporteret i håndbagagen på flyet. Den kan være besværlig at bruge i offentlige rum eller foran TV'et, da den har et lidt højere lydniveau end andre modeller i testen.

Konklusion på test af massagepistol Theragun Prime

Theragun Prime er et klokkeklart valg for dig, der leder efter en kraftfuld massagepistol, som også er nem at have med sig. Pakken indeholder fire forskellige massagehoveder, som hver især tjener et formål. Den er støjsvag, stilfuld og nem at bruge.

Kraftfuldergonomiskflere massagehoveder
Kort batterilevetidhøj lyd

5. Flowlife Flowgun PRO 2.0

Massagepistol med høj ydeevne og meget tilbehør

Vægt: 970 g Højde: 24 cm Bredde: 18,5 cm Dybde: 5,8 cm Antal mundstykker: 6 Vibrationsniveauer: 5 Hastighed: 1.400-3.200 bevægelser/minut Slaglængde: 10 mm Lydniveau: 62-67 dB(A) Batteritid: 300 min. Garanti: 2 år Tilbehør: Taske

Flowlife Flowgun Pro 2.0

Flowgun PRO 2.0 fra svenske Flowlife er en sydsvag og effektiv massagepistol. Den leveres med en praktisk opbevaringstaske og en fin brugsanvisning. Vi kan især godt lide den kraftfulde motor og det store massagesæt med seks forskellige mundstykker. Den har desuden en imponerende batteritid på hele 5 timer!

Mundstykker til flere anvendelsesområder

Flowlife har lyttet til kundernes feedback og har udviklet et interessant premiumprodukt, PRO 2.0. Denne højtydende massagepistol hjælper alt fra kontormedarbejderen til topatleten med at komme sig på den bedste måde. Den leveres med seks forskellige mundstykker, som alle har et specifikt anvendelsesområde. Massagepistolen kan derfor bruges både til opvarmning og restitution. Ved hjælp af den kraftfulde motor kan man massere hårdt, uden at den giver efter, hvilket plejer at være et problem med billigere modeller. Du kan vælge mellem fem forskellige vibrationsniveauer, og de reguleres i stigende skala ved at trykke én gang på tænd/sluk-knappen. Vi kunne i sted ønsket os en drejeknap, så man nemmere kunne justere niveauerne op og ned. En pauseknap ville også have været en god idé, fordi man så hurtigere kunne skifte mellem forskellige mundstykker.

Mere lydsvag

I modsætning til Flowlifes tidligere massagepistoler har denne model et noget lavere lydniveau. Det er en klar fordel, når man vil bruge massagepistolen på offentlige steder eller foran TV'et. Selv om lydniveauet er forbedret, er det stadig svært at se f.eks. en serie på TV, samtidig med at man masserer på et af de højere vibrationsniveauer.

Flowlife Flowgun PRO 2.0 er et suverænt valg til dig, der leder efter en højtydende massagepistol med stærk motor og meget tilbehør. Prisen er meget høj, men så får du også et produkt af høj kvalitet, som desuden har en generøs garanti på to år.

Kraftig motormange mundstykkerlavt lydniveau
Ufleksibel justering af vibrationsniveauersavner pausefunktion

6. Gymstick CairO Pro

Lækker massagepistol med oplyst display og stativ

Vægt: 970 gram Højde: 26 cm Bredde: 18 cm Dybde: 7,5 cm Antal mundstykker: 5 stk. Vibrationsniveauer: 5 stk. Hastighed: 1200-3200 vibrationer/minuttet Slaglængde: 10 mm Lydniveau: 61-69 dB(A) Batteritid: 6,5 t Garanti: 1 år Tilbehør: Taske og stativ

Gymstick CairO Pro

Gymsick CairO Pro er en massagepistol, hvor moderne design møder præstation. Den har et oplyst display og en imponerende batteritid. Der følger en praktisk taske og et fint stativ med i pakken.

CairO er med et spændende design den massagepistol med den længste arm i vores test. Hvis du oftest masserer dig selv, er det en fordel, da du kan nå steder på ryggen, som ellers er svære at komme til. Vi kan også lide det praktiske stativ, som gør, at massagepistolen kan stå fremme. Det flotte design gør, at den ikke har problemer med at smelte ind i et moderne hjem.

Imponerende battertid

På den laveste hastighed har den en batteritid på cirka 15 timer, hvilket er imponerende! Det oplyste display er både flot og praktisk, især når man masserer i et mørkt rum, hvor det ellers kan være svært at se, hvilken hastighed man har valgt.

Displayet viser endda, hvor mange vibrationer pistolen har lavet under den igangværende session - hvilket egentlig kan virke som lidt overflødig information.
Længere nede på armen findes der en lysdiode, der viser, hvor meget batteri der er tilbage i procent. Det er derimod slet ikke overflødig information - CairO er faktisk den eneste i testen, som har sådan en indikator.

Mangler muskler til dybere massage

CairO tilbyder et bredt interval af vibrationsniveauer med en høj maks.-hastighed. Den masserer så dybt, som specifikationerne lover, indtil modstanden øges. For eksempel ved dybere massage på bagsiden af låret hvor motoren ikke kan levere dybde nok.
Hvis du ønsker en dybere massage i de store muskelgrupper, så anbefaler vi, at du leder efter en pistol med en stærkere motor.

I sammenligning med andre modeller så savner vi mundstykket ”wedge” eller ”kile”, som det hedder på dansk. Det kan blandt andet massere mælkesyre væk efter et hårdt træningspas.

Konklusion på test af massagepistol Gymstick CairO

Gymstick CairO passer til dig, der foretrækker et lækkert design frem for en stærk motor. Den lange arm gør denne pistol ideel, hvis du mest kommer til at massere dig selv. Den svage motor er ikke et stort minus, så længe du ikke har behov for en rigtig dyb massage. CairO har en udmærket hastighed og en virkelig god batteritid.

Oplyst displaylang armgod batteritid
Svag motormangler kile-mundstykket

7. Hyperice Hypervolt 2 Pro

Suveræn massagepistol med lavt lydniveau og praktisk app

Vægt: 1,2 kg Højde: 26 cm Bredde: 20 cm Dybde: 6 cm Antal mundstykker: 5 stk. Vibrationsniveauer: 5 stk. Hastighed: 1.700-2.700 slag/minuttet Slagdybde: 14 mm Lydniveau: 56-64 dB (A) Batteritid: 180 min. Garanti: 1 år Tilbehør: bluetooth/taske med mundstykke

Hyperice Hypervolt 2 Pro

Hypervolt 2 Pro er en populær massagepistol hos mange elitesportsudøvere verden over - og det forstår vi godt. Den her massagepistol leverer en skøn og imponerende massageteknik, og så har den et lavt lydniveau. Det er desuden en rigtig flot massagepistol.

Spændende app

Hyperice har sin egen app, som både er flot og overraskende brugervenlig. Gennem appen kan du give tilladelse til Apple Health, så programmerne tilpasses til det træningspas, du har gennemført. Når du har valgt et massageprogram med appen, så reguleres hastigheden på massagepistolen automatisk, hvilket er ret praktisk. Hyperice er endda kompatibel med træningsapps som Strava og Garmin

Imponerende lydniveau

Hyperice er kendt for at have udviklet en speciel glideteknik, som sænker lydniveauet. Og det mærker vi også på denne massagepistol. Set i lyset af, at den har så kraftig en motor, er lyden meget begrænset. Det er en fordel, hvis man vil bruge massagepistolen foran tv’et eller på rejsen.

Den er også TSA-godkendt. Det betyder, at den kan pakkes i håndbagagen og tages med på flyet. Hvis man vil have en taske til massagepistolen, kan man købe den på Hyperices hjemmeside.

Der indgår fem forskellige mundstykker, som alle egner sig til en bestemt type massage og bestemte muskelgrupper.

Massagepistolen til de professionelle

Hyperice Hypervolt 2 Pro er en massagepistol i højeste klasse og passer til dig, der dyrker meget sport og har høje krav. Det er et suverænt redskab til både opvarmning og restitution.

Hyperice-appen guider dig til en endnu mere effektiv massage, og vi kan lide, at den er godkendt til at kunne tages med på flyet.

Vi havde givet den en højere karakter, hvis der fulgte en taske med i købet. Så kunne den nemlig lettere tages med på farten. Vi ville også gerne have haft en længere garantitid.

Lavt lydniveausmart appTSA-godkendt
Kort garantitaske medfølger ikke

8. Gymstick Fascia Gun

Stille og kompakt massagepistol med flere vibrationsniveauer

Vægt: 450 gram Højde: 15,5 cm Bredde: 10 cm Dybde: 4,5 cm Antal mundstykker: 4 stk. Vibrationsniveauer: 6 stk. Hastighed: 1.400-2.800 vibrationer/minuttet Slaglængde: 6 mm Lydniveau: 55-63 dB(A) Batteritid: 2-3 t Garanti: 1 år Tilbehør: Taske

Gymstick Fascia Gun

Gymstick Fascia Gun er meget kompakt og den mindste i vores test. Der medfølger en fin lille taske, som gør, at pistolen er nem at tage med på ferie eller til træning. Selvom den er lille, tilbyder den hele seks vibrationsniveauer, og der følger fire forskellige mundstykker med i pakken.

Bedst når du er på farten

Det er ikke en massagepistol til professionelt brug, men den er i superligaen for dem, der er på farten. massagepistolen er pakket i en lille taske, hvor der også er plads til både tilbehør og oplader.

Den lille massagepistol oplades med USB-C, hvilket er en fordel, da meget andet teknisk grej i hjemmet også lades med USB-C. Der er derfor en stor chance for at finde en anden oplader i hjemmet eller på arbejdspladsen, som passer, hvis man skulle miste massagepistolens egen oplader. Har du en arbejdsplads med computer, så kan den også oplades via USB-stikket.

Fascia Gun er rigtig lækker uden overhovedet at stikke ud. Den har en fin tænd- og sluk-knap i bunden af håndtaget, hvor der også vises det aktuelle vibrationsniveau i form af en blå lysdiode. Den viser dog ikke batteriniveauet, så vi anbefaler derfor, at man altid har en USB-C-oplader i nærheden, hvis den skulle løbe tør for batteri.

Det kompakte design gør det selvfølgelig sværere at komme til musklerne på eksempelvis ryggen på egen hånd.
Og med den lille størrelse følger naturligvis også en mindre motor. Det gør det svært at komme dybt ned i musklerne, især på de større muskelgrupper.
Men på trods af at den har mindre kraft og slaglængde end andre modeller i testen, så er det stadig tilstrækkeligt til mindre muskelgrupper som skuldre, arme og lægge.

Denne minipistol bearbejder trætte og spændte muskler med lav lydvolumen. Den dæmpede lyd betyder, at den endda kan bruges på toget eller i flyet, uden at den forstyrrer andre passagerer alt for meget.

Konklusion på test af massagepistol Gymstick Fascia Gun

Gymstick Fascia Gun er ideel for dig, der rejser med let oppakning eller dig der bare vil have en hurtig og nem massage i kaffepausen. Den lever op til prisen og er en kompakt massagepistol til hjemmet, rejsen eller arbejdspladsen.

Stillekompaktflere mundstykkermange vibrationsniveauer
Kort armingen visning af batteritidkort slaglængde

9. Hypervolt Plus

Støjsvag massagepistol til dem, der ønsker høj hastighed og kraft

Vægt: 1,3 kg Højde: 25,4 cm Bredde: 17,9 cm Dybde: 6,35 cm Antal massagehoveder: 5 stk. Vibrationsniveauer: 3 stk. Hastighed: 1.800-3.200 bevægelser/minut Slaglængde: 14 mm Lydniveau: 61-69 dB(A) Batterilevetid: 150 min Garanti: 1 år Tilbehør: Taske til massagehoveder

Hyperice Hypervolt Plus

Hypervolt Plus er en populær massagepistol, der bruges af mange idrætsudøvere til både opvarmning og restitution. Plusmodellen er lidt kraftigere end sin lillebror og skiller sig ud med sin høje hastighed på 3.200 bevægelser pr. minut.

Vi giver et ekstra plus til Hyperice-appen, som synkroniserer dine træningsdata via din trænings-app (Strava, Garmin eller Apple Health) og foreslår massageprogrammer baseret på det, du har trænet. Appen tilslutter din Hypervolt Plus via Bluetooth og justerer automatisk massagehastigheden i henhold til programmet.

Massagepistol med behageligt håndtag

Hypervolt Plus har et lækkert design og et behageligt håndtag at holde i. Den er konstrueret med en særlig glideteknologi, der er udviklet i samarbejde med rumforskere og giver et lavt lydniveau. Det er en klar fordel, hvis du eksempelvis ønsker at massere, mens du ser en film med din partner.

På den laveste hastighed fungerer den godt, uden at lydniveauet har nogen negativ indvirkning. På de højere hastigheder bliver det svært at høre, hvad der bliver sagt på TV'et uden at skrue op for lyden.

Flere massagehoveder medfølger

I prisen indgår fem forskellige massagehoveder, som ligger i en fin lille taske. Vi ville gerne have haft en større taske, som også kunne rumme massagepistolen, så vi lettere kunne have det hele samlet.

Massagepistolen har en generøs batterilevetid på over to timer, mens et tomt batteri oplades helt på under to timer. Der medfølger desværre ikke noget ekstra batteri.

Konklusion på test af massagepistol Hypervolt Plus

Hypervolt Plus er en god massagepistol til dig, der dyrker meget idræt og leder efter et redskab til både opvarmning, genoptræning og mere dybdegående massage.

Den diskrete lydkulisse betyder, at den kan bruges stort set overalt uden at forstyrre andre. Hyperice-appen er et godt hjælpemiddel til den nye bruger, der ønsker at bruge redskabet på den bedst mulige måde.

Det, der trækker lidt ned i bedømmelsen, er den høje pris og den korte garanti på et år.

Lavt lydniveaubrugervenlig appkraftfuld
Dyringen taskeintet ekstra batterikort garanti

10. KiCA Pro

Utraditionel massagepistol med to massagepunkter – på godt og ondt

Vægt: 630 gram Længde: 18,83 cm Bredde: 97,2 cm Dybde: 4,6 cm Antal mundstykker: 3(4) Vibrationsniveauer: 10 Hastighed: 50-2600 bevægelser/minut pr. hoved Slaglængde: 10 mm Lydniveau: 45-60 dB(A) Batteritid: 20 timer Opladning: USB-C Garanti: 2 år Tilbehør: Hård taske Manual: engelsk (pdf)

FeiyuTech Kica Pro

Massage er godt, men er to massagepunkter bedre ...?
KiCA PRO er lidt utraditionelt udstyret med to massagehoveder – og de tilbyder nye muligheder for massage.

Førstehåndsindtrykket siger kvalitet

Lige fra vi pakker massagepistolen ud, har vi en klar opfattelse af, at materialerne ikke fejler noget. Selve enheden er udført i særdeles robust aluminium, og på toppen finder vi et stort og tydeligt farvedisplay, som viser sig at byde på mange muligheder for brugertilpasning.

Men på trods af de mange muligheder, så er KiCA PRO lige så enkel at betjene som din mobiltelefon. Du swiper nemlig let mellem de mange forskellige og brugervenlige menuer.

Billede fra test af massagepistol KiCA Pro taske og i hånden

Indstillingerne

Via displayet kan du let justere både hastighed og massagemetode. De to massagehoveder bevæger sig skiftevis frem og tilbage, men du kan vælge mellem 3 slags massage.

 • Kneading (æltning) simulerer en massage med fingre, som hos massøren. Her trykkes hovederne langsommere mod huden.
 • Vibration lader de to hoveder bevæge sig hurtigt frem og tilbage med op til 2.600 slag pr. minut pr. "hammer" – i alt 5.200.
 • Percussion justerer selv massagen via en indbygget intelligens.

Derfor står der PRO

Der er et væld af programmer i KiCA PRO. Du kan vælge et kontorprogram eller programmer målrettet sport og særlige muskelgrupper. Muskelgrupperne står lidt nørdet på latin, men de vises også som grafik.

Displayet guider dig gennem den målrettede massage og viser dig om du trykker hårdt nok. Men det kræver, at du kan se displayet – og det kan være ret svært (faktisk umuligt), når nakke, baglår og skuldre skal masseres.
Lige her ville en APP faktisk give ret god mening.

Så alene af den årsag bliver det ret tydeligt at PRO delen af massagepistolens navn er målrettet mod den professionelle massør – eller i hvert fald en anden en dig selv.

Billede fra test af massagepistol KiCA Pro display og instillinger

Der er også en begrænsning i KiCA PRO's udformning. Det korte håndtag gør det svært at komme til længere nede på ryggen end skuldrene, og glem alt om lænd og baller. Her kan du slet ikke lægge nok kræfter i – og hvis du kan, så bliver du hurtigt træt i arm og håndled.

Tre (4) massagagehoveder

De tre medfølgende gummihoveder er relativt lette at skifte mellem:

 • De U-formede hoveder er primært til skinneben og langs røgsøjlen
 • De bløde "børste" hoveder er til afslappende massage og til massageolier
 • De afrundede hoveder er til målrettet og dybdegående massage.
 • Når du masserer uden på tøjet, så kan du undlade hovederne, så massagepistolen lettere glider på tøjet.

Niver lidt i hud og hår

Børstehovederne og de afrundede hoveder gav lidt udfordringer for to af vores testpersoner (dem med hår på kroppen) – hovederne fik nemlig ofte fat i hårene. Vi er ikke ude i en epilator ... men der røg da nogle hår på den bekostning.
En enkelt testperson fik sin partner til at massere lænden, og her var der også en oplevelse af, at hovederne nev lidt i huden – når der blev trykket lidt ekstra til.

God slagkraft

Vi oplevede en overraskende slagkraft fra KiCA PRO, og de to hoveder havde sine fordele i forhold til den roligere "ælte" funktion.
Men vi indrømme, at det også blev en ret overfladisk massage. Det var lidt som om de to hoveder modarbejdede hinanden. Vi kunne ikke trykke ordentligt ind i de store muskelgrupper.

Konklusion på test af massagepistol KiCA PRO

Der er nogle meget gode tanker bag de to massagehoveder, men vi blev aldrig overbeviste om deres effektivitet i praksis. Men hvis du kan få hjælp til at bruge KiCA PRO, så gør det massagepistolen meget mere effektiv.

Vi kan ikke sætte en finger på kvaliteten og brugerfladen, For selv om KiCA PRO er ret avanceret, så er den samtidig meget let og intuitiv at bruge.

Kvalitetsfølelseflot OLED displaymålrettede programmer
Svært at komme i dybdenbedst med hjælp fra andre

11. Gymstick Massage Gun

Massagepistol med flere forskellige mundstykker til en overkommelig pris

Vægt: 800 gram Højde: 21 cm Bredde: 18,5 cm Dybde: 6 cm Antal mundstykker: 5 stk. Vibrationsniveauer: 3 stk. Hastighed: 1200-2800 vibrationer i minuttet Slaglængde: 8 mm Lydniveau: 52-67 dB(A) Batteritid: 3,5-5 t Garanti: 1 år Tilbehør: Taske

Gymstick Massage Gun

Gymstick Massage Gun kommer i en praktisk taske, som indeholder lader, brugsanvisning og fem forskellige mundstykker. Den har en tilstrækkelig stærk motor til at blødgøre de fleste muskelgrupper, og prisskiltet er rigtig godt!

Lækkert design og diskrete knapper

Blandingen af en mat sort farve og børstet stål er rigtig lækkert. Knapperne langs med håndtaget er diskrete, men lyser op med en blå farve, når massagepistolen er i gang. Det gør bagsiden også, men der er det røde lysdioder, der aktiveres.

Eftersom knapperne på håndtaget er så diskrete, er det nemt at komme til at tro, at man tænder pistolen på bagsiden i stedet. I sammenligning med storebroren CairO er håndtaget kortere, og det bliver dermed sværere at nå visse muskler egenhændigt.

God massage trods lavere prisklasse

Massage Gun-pakken indeholder fem forskellige mundstykker, som hver især har et specielt anvendelsesområde. Med tanke på den lave pris synes vi, at antallet af mundstykker er fint, selvom de føles lidt plastikagtige i sammenligning med dyrere modeller.
Massagepistolen er desuden overraskende stærk ved massage af de større muskelgrupper, selvom den dog ikke kommer helt igennem på de største muskler - hvis de er spændte. Det kan dog være et godt alternativ til en naturlig massage.

Konklusion på test af massagepistol Gymstick Massage Gun

Gymstick Massage Gun er et alternativ til en overkommelig pris for en enkel massage i hjemmet. Den kan endda være et fint supplement til dig, der masserer professionelt og har brug for aflastning i visse dele af arbejdet.

Flere mundstykkerstille
Kun tre niveauerplastikagtige mundstykkerkort håndtag

12. Hypervolt GO

Ligetil massagepistol til dem, der gerne vil have et støjsvagt apparat

Vægt: 657 gram Højde: 18 cm Bredde: 14 cm Dybde: 5 cm Antal massagehoveder: 2 stk. Vibrationsniveauer: 3 stk. Hastighed: 2200-3200 bevægelser/minut Slaglængde: 10 mm Styrke: ca. 6 kg Lydniveau: 55-63,5 dB(A) Batterilevetid: 2,5 timer Garanti: 1 år

Hyperice Hypervolt GO

Hypervolt GO fra Hyperice er en let og praktisk massagepistol, som er perfekt til at tage med på rejsen eller i fitnesscenteret. Den har en meget støjsvag motor, og hastigheden er tilgængelig i tre niveauer, som man nemt kan justere ved at trykke på den ene knap, der findes på pistolen.

Stilfuldt og enkelt design

Ligesom Hyperices andre modeller har GO et enkelt, men lækkert design. Den har et udmærket greb, der er behageligt at holde i. Vi oplever, at man kan få adgang til de fleste dele af kroppen, på trods af at den kun har ét håndtag.

Når enheden er tændt, lyser en lysdiode nederst på håndtaget, hvilket også giver et fingerpeg om, hvor meget batteri der er tilbage. Den imponerer med en batterilevetid på lidt over to timer i specifikationerne, men i virkeligheden er den meget kortere, især hvis du kører ved en højere hastighed end den laveste.

Hastighed og slaglængde er godkendt i de tre forskellige vibrationsniveauer, men desværre falder den igennem, når du forsøger at tilføje mere kraft. Når man forsøger at massere lidt dybere på bagsiden af låret, har massagepistolen ikke kraft nok, når modstanden bliver for stor.

Massagepistol, som er velegnet til at være på farten

Hypervolt GO har den fordel, at den er lille og fin, og den er endda godkendt til at blive taget med som håndbagage på fly. Vi mener, at der burde være en slags bæretaske inkluderet i den relativt høje pris.

Desuden medfølger der kun to massagehoveder i basisversionen, og det er det laveste antal i vores test af massagepistoler. Hvis du vil tilkøbe et ekstra sæt med massagehoveder, så koster det ret meget. Garantiperioden på et år er også den korteste i vores test.

Konklusion på test af massagepistol Hypervolt Go

Alt i alt er Hypervolt GO en praktisk massagepistol, der passer godt til dig, der ofte er på farten. Det er svært at massere i dybden, men hvis du er tilfreds med en mere overfladisk massage, så fungerer den helt fint. Til den pris har vi dog andre massagepistoler i vores test, som præsterer bedre.

Lydsvaglav vægtnem at anvende
Lidt tilbehøringen taskekort garantikraftløs

Hvorfor anvende en massagepistol?

En massagepistol hjælper dig, der træner meget eller sidder stille i lange perioder foran computeren. Pistolen er særligt god til at løsne trætte og stive muskler op, hvilket gør den til et udmærket redskab til både opvarmning og restitution. De mere avancerede massagepistoler kan give både intensiv og dyb massage, og der er flere forskellige hastigheder at vælge imellem.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

 • Bedst i test
 • Tilbud
 • Guides
 • Om os