Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Fjällräven Rygsæk

400+ produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

Fjällräven Ulvö Rolltop rygsæk 23L-black

Fjällräven Ulvö Rolltop rygsæk 23L-black

Fjällräven Ulvö Rolltop minder om en Fjällräven Ulvö 23 rygsæk, men har et helt vandtæt hovedrum med rullelukning i stedet for lynlåsåbning. Ulvö Rolltop er perfekt til dig som er meget udendørs, men som alligevel har brug for at have din laptop og andet lige ved hånden. Bemærk dog at de udvendige lommer ikke er 100% vandtætte. Ulvö Rolltops store, vandtætte hovedrum har en lynlåslomme, holdere til kuglepenne / blyanter, samt en polstret lomme til din bærbare op til 15”. Udvendigt har rygsækken en mindre sidelomme med lynlås og to åbne sidelommer i strækmateriale. Der er en løkke foran hvorpå du kan fastgøre din cykellygte. Rygsækken har et komfortabelt bagpanel, skulderstropper med ventilerende netstof, samt en bryststrop der giver stabilitet og sikrer at tasken sidder som den skal. Dette gør at en Fjällräven Ulvö Rolltop kan bruges både som en hverdagsrygsæk og som en vandrerygsæk til lette vandreture, ferier m.m. Ulvö Rolltop er lavet i det nye og innovative Bergshell stof, der er et utroligt slidstærkt og vandtæt (vandsøjletryk op til 20.000 mm) ripstof materiale. Fjällräven Bergshell har en lys inderside som gør det lettere for dig at se taskens indhold. For alle os grønne naturelskere gør det naturligvis heller ikke noget at Bergshell består af 100% genanvendt nylon. Volumen: 23 liter Dybde: 12 cm. Højde: 43 cm. Bredde: 26 cm. Vægt: 650 g. Bærbar: Op til 15 tommer Materiale: Bergshell: 400D 100 polyamid (100% genanvendt nylon)

Fragt ukendt

1.039 kr.
Outdoornu.dk Logo
Profilbillede
Sara ·Kategoriansvarlig for Tasker

Fjällräven tasker

Fjällräven er et svensk mærke, som allermest er kendt for sit friluftstøj og andet udstyr i friluftsudrustning samt deres rygsække. Fjällräven blev grundlagt af Åke Nordin i 1960 i et kælderlokale i byen Örnsköldsvik. Han var på det tidspunkt 24 år gammel, og allerede 10 år tidligere havde han bygget den rygsækramme, som skulle blive til starten på virksomheden Fjällräven.

Den unge Åke var nemlig spejder og nød at være ude i naturen, men han var ikke tilfreds med de rygsække, der fandtes dengang på markedet. De hang som ukomfortable poser mod lænden og var ubehagelige at have på, mente den blot 14-årige Åke. Han læste på et tidspunkt i et blad, at hvis man skulle bære noget tungt, skulle vægten placeres højt og tæt på ryggen. Derfor byggede han før en vandretur en rygsækramme, der var lavet af træ, og som han havde syet en bæresæk til.

Åkes nye type rygsæk vakte stor begejstring ude på fjeldet hos de andre nysgerrige vandrere, og efter kort tid modtog Åke flere bestillinger på rygsække. Det blev starten på Fjällräven, som altså dog først blev grundlagt 10 år senere. I dag indgår Fjällräven i koncernen Fenix Outdoor AB, og brandet har en stærk position i Norden, men Fjällräven spiller også en rolle på andre europæiske markeder, særligt i Tyskland.

Vandreture på 110 kilometer i smukke omgivelser

Fjällräven er særlig kendt for at lave kvalitets rygsække, og de er blevet en populær accessorie for folk i miljøbevægelsen, især den model som hedder Kånken. Både Kånken og også den meget kendte model, Grøndlandsjakken, bliver fremstillet af Fjällrävens eget materiale, som hedder Vinylon F respektive G-1000.

Ud over Grøndlandsjakken er Fjällräven også kendt for Rævejakken, som i 80’erne faktisk blev synonym med den type af jakke, uanset om mærket var af Fjällräven eller et andet slags. Fjällräven er desuden kendt for at arrangere Fjällräven Classic, som er en vandretur på hele 110 kilometer i de svenske bjerge. Turen går gennem et af de smukkeste bjergområder i verden, og den strækker sig fra Nikkaluokta i syd til Abisko i nord, hvilket svarer til en afstand på 110 kilometer langs den klassiske Kungsleden.

Her på siden kan du søge og sammenligne priser på mange forskellige produkter fra Fjällräven. God fornøjelsen i jagten på dit nye produkt fra Fjällräven.