Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Fjällräven Skuldertaske

50 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Fjällräven Greenland shoulder bag-dark sand

Fjällräven Greenland shoulder bag-dark sand

Så er den her! Efterfølgeren til Övik skuldertasken, men i et flot og enkelt Fjällräven Greenland design med flaplåg. En Fjällräven Greenland skuldertaske er hip og tidløs på samme tid, så brug den til arbejde, skole og fritid – hvad enten vi snakker fredagsbar eller strikkeklub. Tasken har et volumen på 12 liter, så der i hovedlommen er plads til et par bøger eller A4 hæfter. Der er også en åben, polstret lomme til din 15” laptop eller tablet, der holdes på plads med en smart lille tryknapsrem. Forlommen er med lynlås og har bagtil et lille organiseringspanel, så du let kan komme til kuglepenne, pas, notesbog m.m. Herudover er der en lille sikkerhedslomme med lynlås i ryggen til små værdigenstande. Greenland shoulder bag er fremstillet i det stærke G-1000 HeavyDuty Eco S, der består af genanvendt polyester og økologisk bomuld. Stoffet giver det flotte og rustikke Fjällräven look og kan selvfølgelig yderligere imprægneres med Fjällräven Greenland voks, for ekstra slidstyrke og vandafvisende egenskaber. Den brede, komfortable skulderstrop er polstret der hvor den hviler mod skulderen og som noget nyt, men vældig praktisk, har Fjällräven Greenland skuldertasken en stabiliserende strop. Det vil sige at nu er det slut med hele tiden at skulle skubbe tasken på plads mens man f.eks. cykler. Volumen: 12 liter Dybde: 17 cm. Højde: 28 cm. Bredde: 39 cm. Vægt: 800 g. Bærbar: Op til 15” Materiale : G-1000 HeavyDuty Eco S: 65% polyester, 35% bomuld

950 kr.

Fri fragt

Outdoornu.dk Logo
Sara ·Kategoriansvarlig for Tasker

Fjällräven tasker

Fjällräven er et svensk mærke, som allermest er kendt for sit friluftstøj og andet udstyr i friluftsudrustning samt deres rygsække. Fjällräven blev grundlagt af Åke Nordin i 1960 i et kælderlokale i byen Örnsköldsvik. Han var på det tidspunkt 24 år gammel, og allerede 10 år tidligere havde han bygget den rygsækramme, som skulle blive til starten på virksomheden Fjällräven.

Den unge Åke var nemlig spejder og nød at være ude i naturen, men han var ikke tilfreds med de rygsække, der fandtes dengang på markedet. De hang som ukomfortable poser mod lænden og var ubehagelige at have på, mente den blot 14-årige Åke. Han læste på et tidspunkt i et blad, at hvis man skulle bære noget tungt, skulle vægten placeres højt og tæt på ryggen. Derfor byggede han før en vandretur en rygsækramme, der var lavet af træ, og som han havde syet en bæresæk til.

Åkes nye type rygsæk vakte stor begejstring ude på fjeldet hos de andre nysgerrige vandrere, og efter kort tid modtog Åke flere bestillinger på rygsække. Det blev starten på Fjällräven, som altså dog først blev grundlagt 10 år senere. I dag indgår Fjällräven i koncernen Fenix Outdoor AB, og brandet har en stærk position i Norden, men Fjällräven spiller også en rolle på andre europæiske markeder, særligt i Tyskland.

Vandreture på 110 kilometer i smukke omgivelser

Fjällräven er særlig kendt for at lave kvalitets rygsække, og de er blevet en populær accessorie for folk i miljøbevægelsen, især den model som hedder Kånken. Både Kånken og også den meget kendte model, Grøndlandsjakken, bliver fremstillet af Fjällrävens eget materiale, som hedder Vinylon F respektive G-1000.

Ud over Grøndlandsjakken er Fjällräven også kendt for Rævejakken, som i 80’erne faktisk blev synonym med den type af jakke, uanset om mærket var af Fjällräven eller et andet slags. Fjällräven er desuden kendt for at arrangere Fjällräven Classic, som er en vandretur på hele 110 kilometer i de svenske bjerge. Turen går gennem et af de smukkeste bjergområder i verden, og den strækker sig fra Nikkaluokta i syd til Abisko i nord, hvilket svarer til en afstand på 110 kilometer langs den klassiske Kungsleden.

Her på siden kan du søge og sammenligne priser på mange forskellige produkter fra Fjällräven. God fornøjelsen i jagten på dit nye produkt fra Fjällräven.