Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Saddler Weekendtaske

Relaterede butikstilbud

Metz weekendtaske, Sort

Metz weekendtaske, Sort

Lækker weekendtaske til både ham og hende i ægte skind. På forsiden findes en lynlåslomme, og indvendigt er der to åbne lommer og en lynlåslomme. Tasken har en justerbar skulderrem i nylon med læder detaljer. MÅL: 52 X 29 X 44 Stilren mappe fra Saddler i lækkert sort læder, passer til computer op til 15". Et stort rum med lynlås på forsiden. Inde i tasken er der et større foret rum med plads til computer samt to mindre rum. Shoppingtaske i ægte læder. Tasken har et stort rum samt et mindre rum med lynlås. Lækre detaljer i messing.

1.899 kr.

Fragt ukendt

tui

Orlando Weekendtaske

Orlando Weekendtaske

Weekendtaske, der også kan bruges på forretnings rejsen. På ydersiden af tasken er der to store rum. Tasken kan åbnes helt, så du får godt overblik over indholdet. Der er desuden et opbevaringsrum til sko på begge sider. Aftagelig og justerbar skulderrem i tekstil med læderdetaljer og håndtag i ægte læder. Dimensioner: B55 x H34 x D27 cm Lækker weekendtaske til både ham og hende i ægte skind. På forsiden findes en lynlåslomme, og indvendigt er der to åbne lommer og en lynlåslomme. Tasken har en justerbar skulderrem i nylon med læder detaljer. Lækker weekendtaske til både ham og hende i ægte skind. På forsiden findes en lynlåslomme, og indvendigt er der to åbne lommer og en lynlåslomme. Tasken har en justerbar skulderrem i nylon med læder detaljer.

2.499 kr.

Fragt ukendt

tui

Paris Tote, Sort

Paris Tote, Sort

Shoppingtaske i ægte læder. Tasken har et stort rum samt et mindre rum med lynlås. Lækre detaljer i messing. Mål: B39 x H40 x D13cm. Lækker weekendtaske til både ham og hende i ægte skind. På forsiden findes en lynlåslomme, og indvendigt er der to åbne lommer og en lynlåslomme. Tasken har en justerbar skulderrem i nylon med læder detaljer.

1.249 kr.

Fragt ukendt

tui

Paris Totebag Tan

Paris Totebag Tan

Shoppingtaske i ægte læder. Tasken har et stort rum samt et mindre rum med lynlås. Lækre detaljer i messing. Mål: B39 x H40 x D13cm. Shoppingtaske i ægte læder. Tasken har et stort rum samt et mindre rum med lynlås. Lækre detaljer i messing. Weekendtaske, der også kan bruges på forretnings rejsen. På ydersiden af tasken er der to store rum. Tasken kan åbnes helt, så du får godt overblik over indholdet. Der er desuden et opbevaringsrum til sko på begge sider.

1.249 kr.

Fragt ukendt

tui

Saddler Metz Weekendtaske

Saddler Metz Weekendtaske

Smuk og rummelig weekend taske fra Saddler. Tasken har tre inderlommer, hvoraf en af dem kan lukkes med lynlås, tasken har desuden en justerbar skulderrem i nylon med læder detaljer samt udvendige lynlås lommer. Størrelse: Bredde 52 cm., Højde 29 cm., Dybde 24 cm.

2.500 kr.

Fragt ukendt

Butik No8

Log ind

Bliv gratis medlem