Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Jeva Rygsæk

64 produkter
Sorter efter popularitet

1

Relaterede butikstilbud

JEVA Rygsæk Square Edge Grå

JEVA Rygsæk Square Edge Grå

Square er JEVA’s lette og funktionelle rygsæk til de “unge” skolebørn. Den dækker cirka 2.-5. klasse, og for os er det vigtigt, at dit barn får en rygsæk han/hun selv kan betjene, bære og bruge. Tasken har to store rum, hvoraf det ene indeholder organizer og lynlåslomme. Flere frontlommer hvoraf det ene huser en aftagelig 9 liters gympose/minirygsæk med indstillelige remme. Tasken har et ekstra stort og fuldt isoleret madkasserum, som kan rumme 2 af JEVA’s madkasser (kan tilkøbes) samt drikkedunkholder på siden. Polstret pc-lomme hævet fra bunden, så pc’en undgår stød. Tasken har en ergonomisk 3-punkstøttet ryg, samt polstrede, shapede remme og regulerbar brystrem. Bredt elastik på remmene til opsamling af overskydende rem, eller til at holde den valgte remindstilling på plads. Dette er en ”kort” rygsæk, så børnene i 2-5 klasse, ikke bærer på en for stor rygsæk. Bløde støttepuder sikrer perfekt vægtfordeling. Tasken er 100 % fri for alle skadelige stoffer og har masser af reflekser.

649 kr.

Fri fragt

Neye
JEVA Rygsæk Survivor Edge Grå

JEVA Rygsæk Survivor Edge Grå

Survivor er en sej rygsæk, der dækker de fleste behov, samtidig med at den har en meget lav vægt på 760 gram. Survivor har ingen alder, og kan bruges af alle, der har brug for en rummelig og funktionel rygsæk. De bløde puder i det 3-punktstøttede rygsystem sikrer den helt rigtige vægtfordeling. Tasken har 2 store rum, 1 frontrum med detaljeret organizer og mobillomme. Herudover findes Snøre uden på frontrummet til opbevaring af alverdens ting og sager, fx: cykelhjelm, tæppe, jakke, sovepose mm. Tasken har en komfortabel, ergonomisk 3-punktstøttet ryg, shapede og polstrede remme samt regulerbar brystrem. Bredt elastik på remmene til opsamling af overskydende rem, eller til at holde den valgte remindstilling på plads. Tasken har en kraftig polstret pc-lomme i det bagerste rum (lommen kan også bruges som almindelig rumdeler), masser af reflekser fordelt over hele rygsækken og er 100% fri for alle skadelige stoffer.

549 kr.

Fri fragt

Neye
JEVA Rygsæk Supreme Edge Grå

JEVA Rygsæk Supreme Edge Grå

Supreme er JEVAs 2 i-en-rygsæk, der kan bruges af større børn, teenagere og voksne. Den er en god rummelig rygsæk til større skolebørn, og samtidig fungerer den perfekt på rejsen, så du altid har 2 rygsække med dig: 30 + 10 liter. Den store frontlomme har en funktionel elastik til fx cykelhjelm, tæppe, jakke eller sovepose. Tasken har to store rum og en stor frontlomme med organizer. 10 liters aftagelig minirygsæk/gympose, med indstillelige remme. Nem på- og afmontering. Tasken har en kraftig polstret pc-lomme i det bagerste rum, (Lommen kan også bruges som almindelig rumdeler) en komfortabel ergonomisk 3-punktstøttet ryg – der sikrer perfekt vægtfordeling, shapede og polstrede remme, samt regulerbar brystrem og et bredt elastik på remmene til opsamling af overskydende rem, eller til at holde den valgte remindstilling på plads. Herudover findes masser af reflekser fordelt over hele rygsækken og er 100% fri for alle skadelige stoffer

649 kr.

Fri fragt

Neye
Log ind

Bliv gratis medlem