Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Græstrimmer - Benzindrevet

Græstrimmer - Benzindrevet

57 produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Buskrydder/græstrimmer - Garden

Buskrydder/græstrimmer - Garden

Buskrydder og græstrimmer i én maskine Med denne kombinerede buskrydder og græstrimmer fra Garden kan du få en velplejet have. Brug den, hvor du ikke kan komme til med græsslåmaskinen. Det kan fx være på skråninger, i tæt buskads eller ved en bedkant. Der følger trimmerspole og klinge med, så du kan skifte mellem at have en buskrydder og en græstrimmer. Skærebredden er 25,5 cm ved buskrydder og 43 cm ved græstrimmerfunktion. Maskinen leveres med en dobbelt skulderrem, så den er mere behagelig at arbejde med. Den er benzindrevet og har en 2-takts motor. Produktdetaljer: Motorkraft (maks.): 1,3kW Blandingsforhold 1:40 (2-takts motorolie, benzin) Skærebredde: 255 mm ved buskrydder og 430 mm ved græstrimmerfunktion 10500 o./min Brændstoftank kapacitet: 0,85 liter Skaftlængde: 150 cm Skaft rør dia.: 26 mm Opgraderet trimmerhoved Trimmerspole: 2,5m/2mm Vægt: 9,2 kg Tilbehør: 1 stk. plastikbeholder, 1 stk. skiftenøgle, 1 stk. skruetrækker og 1 stk. dobbelt skulderrem

798 kr.
1.097 kr.inkl. fragt
jem & fix Logo
Stihl FR 130 T Græstrimmer - Benzindrevet rygbåren trimmer

Stihl FR 130 T Græstrimmer - Benzindrevet rygbåren trimmer

En kraftig maskine med STIHL 4-MIX motor. Rygbåren model, der giver stor bevægelsesfrihed og gør arbejdet både let og bekvemt. STIHL FR 130 T er ikke kun en rygbåren trimmer, den kan også monteres med græskniv og kombineres med flere tilbehør fra vores KombiSystem (se under KombiSystem - KombiVærktøjer).. Antivibrationssystem. Udsættes man for vibrationer i længere tid, fra eksempelvis et motorredskab, kan man få forstyrrelser i blodcirkulationen i hænder og arme. STIHLs effektive antivibrationssystem reducerer vibrationerne fra motoren og skæreudstyret i præcist beregnede bufferzoner og maskinen bliver bekvem og ergonomisk at arbejde med.. Automatisk dekompressionsventil. Den automatiske dekompressionsventil forlænger automatisk indsugningsventilens åbningstid i startøjeblikket og det betyder, at der kræves betydeligt mindre kraft til at starte motoren. Belastningen på dig som bruger er meget lavere samtidig med at det beskytter maskinens startsystem. BæresystemZoom. Bæresystem. En rygbåren trimmer giver stor bevægelsesfrihed og letter arbejdet i vanskeligt tilgængelige områder og uvejsomt terræn. Vægten fordeles perfekt over ryg, skuldre og hofter.. Etgrebsbetjening. Etgrebsbetjening findes på både trimmere, kratryddere og hækkeklippere. Alle funktioner sidder samlet og motorens driftstilstand manøvreres med én hånd.. Loophåndtag. Loophåndtaget giver høj bevægelsesfrihed og gør maskinen enkel og bekvem at arbejde med - selv i svært fremkommelige områder. Den påmonterede bøjle på loophåndtaget øger sikkerheden.. Primer. Manuel brændstofpumpe. Med nogle få fingertryk pumpes benzin ind i karburatoren, hvilket giver en lettere start med færre starttræk. Du kan aldrig trykke for mange gange. Alt overflødigt brændstof løber tilbage i tanken igen.. Sikkerhedsbriller. For din sikkerhed leverer vi altid et par sikkerhedsbriller til din maskine. Brillerne har god pasform og bred sidebeskyttelse.. STIHL 4-MIX motor. Prisbelønnet STIHL innovation, der kombinere alle fordel...

5.995 kr.
6.080 kr.inkl. fragt

Lykke Cykler & Motor

Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner

Trim kanterne med en græstrimmer

Når man er færdig med at slå græsset med sin plæneklipper eller sin havetraktor, er der ofte steder, hvor man ikke har kunnet komme til. I kanterne op mod hegn eller hække og inde i bedene kan man som regel ikke bruge de redskaber, og så får man brug for en græstrimmer. En græstrimmer anvendes som navnet antyder til at trimme kanterne, så det samlede resultat bliver helt perfekt. Hvis der er tale om grovere arbejde som at fjerne højt græs og ukrudt, eller rydde op i buskadser, kan man i stedet anskaffe en buskrydder, som har kraftigere motor og derfor kan klare mere krævende opgaver.

Alt efter opgavens karakter vil en buskrydder også kunne anvende til græstrimning. Græstrimmere findes i en række forskellige udformninger. De fås både elektriske med ledning eller batteri, og med benzinmotor. Som ved andre haveredskaber er det benzinmodellerne, der har den kraftigste effekt og kan klare de mest udfordrende opgaver. Det skyldes også, at elektriske græstrimmere oftest anvender en nylontråd eller en plastkniv, der snurrer rundt i høj fart, til at klippe græs og ukrudt over med.

De benzindrevne trimmere og buskrydderne vil normalt have rigtige knive, som også kan skære sig igennem mindre grene. Der kan dog være gode grunde til at vælge en elektrisk græstrimmer. De er normalt væsentligt lettere end de benzindrevne, og støjniveauet er en del lavere.

Desuden findes de i en række forskellige ergonomisk gennemtænkte udformninger, så der er gode muligheder for at finde en, der sikrer en sund og behagelig arbejdsstilling. De batteridrevne modeller kan være en smule tungere, fordi man også skal transportere selve batteriet med rundt, til gengæld giver de den frihed, at man ikke skal tænke på at have en ledning hængende efter sig. Uanset hvilken græstrimmer man vælger, vil man opleve, at det bliver let at holde græsset flot helt ind til kanten.

Populære søgninger i Græstrimmer