Stihl Motorsave

Benzindrevet
Filtrer
Produktegenskaber
Mål

54 produkter

Sorter efter popularitet

Udforsk vores søgemaskine og hvordan vi rangerer produkter. Læs mere

Motorsave Stihl GTA 26
50+ overvåger

Stihl GTA 26

Batteridrevet Motorsav 10.8 V

948 kr.

4,0

Motorsave Stihl MSA 200 C-B
Bedst i test

Stihl MSA 200 C-B

Batteridrevet Motorsav 36 V

2.399 kr.

Kraftfuld batteridrevet motorsav til dig, som vil undgå udstødningsgas under arbejdet

MOTORSAV

Almindelige spørgsmål

Først og fremmest bør du læse manualen, som du får med, når du køber motorsaven. Deri angiver producenten, hvilken benzin der skal anvendes til netop din sav. Normalt er det alkylatbenzin, da det er den mest miljøvenlige.

Det afhænger af, hvad du skal bruge saven til. Hvis du skal bruge den til at skære brænde op og fælde eller beskære små træer med, er elektriske og batteridrevne motorsave fuldt ud tilstrækkelige, men hvis du skal fælde større træer, er det vigtigt, at du vælger en, der er kraftig nok. Så er benzindrevne modeller et godt alternativ. Du kan finde motorsave til under 1.000 kroner, men der findes også mere kraftfulde og avancerede modeller til flere tusind kroner. Tænk på dit budget, hvad du primært skal bruge saven til, og læs gerne vores test af motorsave for at få lidt hjælp til at vælge.

Læs gerne vores test af motorsave for at se, hvilken model vi har valgt som den bedste i testen. Der kan du sammenligne forskellige modeller og få tips til, hvad du skal overveje, når du skal vælge, hvilken model der passer bedst til dig.

Annonce