Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Oregon Havemaskiner

Oregon Havemaskiner

Relaterede butikstilbud

Oregon trimmersnøre Biotrim 2,4 mm x 15 m

Oregon trimmersnøre Biotrim 2,4 mm x 15 m

Bionedbrydeligt trimmersnøre fra Oregon, der giver optimale klipperesultater. Under græstrimning eller buskrydning lander der ofte små stykker af trimmersnøre i græsset, som ikke nedbrydes og dermed har en vis belastning på miljøet. Biotrim-snøren er tilsat specielle tilsætningsstoffer, som gør at nylonfragmenterne lige så stille nedbrydes over tid, og den er derfor et alternativt og mere miljøvenligt valg til din græstrimmer eller buskrydder. Trimmersnøren nedbrydes ikke under opbevaring, men først efter brug og i kontakt med jorden. Snøren har en diameter på 2,4 mm og længde på 15 meter. Produktinformation: Mål: 2,4 mm x 15 m (Ø x L) Materiale: bionedebrydeligt nylon Nedbrydning: 5-10 år (afhængigt af vejrforhold)

70 kr.
109 kr.inkl. fragt
Bauhaus Logo
Oregon trimmersnøre Biotrim 2 mm x 15 m

Oregon trimmersnøre Biotrim 2 mm x 15 m

Bionedbrydeligt trimmersnøre fra Oregon, der giver optimale klipperesultater. Under græstrimning eller buskrydning lander der ofte små stykker af trimmersnøre i græsset, som ikke nedbrydes og dermed har en vis belastning på miljøet. Biotrim-snøren er tilsat specielle tilsætningsstoffer, som gør at nylonfragmenterne lige så stille nedbrydes over tid, og den er derfor et alternativt og mere miljøvenligt valg til din græstrimmer eller buskrydder. Trimmersnøren nedbrydes ikke under opbevaring, men først efter brug og i kontakt med jorden. Snøren har en diameter på 2 mm og længde på 15 meter. Produktinformation: Mål: 2 mm x 15 m (Ø x L) Materiale: bionedebrydeligt nylon Nedbrydning: 5-10 år (afhængigt af vejrforhold)

70 kr.
109 kr.inkl. fragt
Bauhaus Logo
Oregon trimmersnøre Biotrim 2,7 mm x 12 m

Oregon trimmersnøre Biotrim 2,7 mm x 12 m

Bionedbrydeligt trimmersnøre fra Oregon, der giver optimale klipperesultater. Under græstrimning eller buskrydning lander der ofte små stykker af trimmersnøre i græsset, som ikke nedbrydes og dermed har en vis belastning på miljøet. Biotrim-snøren er tilsat specielle tilsætningsstoffer, som gør at nylonfragmenterne lige så stille nedbrydes over tid, og den er derfor et alternativt og mere miljøvenligt valg til din græstrimmer eller buskrydder. Trimmersnøren nedbrydes ikke under opbevaring, men først efter brug og i kontakt med jorden. Snøren har en diameter på 2,7 mm og længde på 12 meter. Produktinformation: Mål: 2,7 mm x 12 m (Ø x L) Materiale: bionedebrydeligt nylon Nedbrydning: 5-10 år (afhængigt af vejrforhold)

70 kr.
109 kr.inkl. fragt
Bauhaus Logo
Oregon trimmersnøre Biotrim 2,7 mm x 72 m

Oregon trimmersnøre Biotrim 2,7 mm x 72 m

Bionedbrydeligt trimmersnøre fra Oregon, der giver optimale klipperesultater. Under græstrimning eller buskrydning lander der ofte små stykker af trimmersnøre i græsset, som ikke nedbrydes og dermed har en vis belastning på miljøet. Biotrim-snøren er tilsat specielle tilsætningsstoffer, som gør at nylonfragmenterne lige så stille nedbrydes over tid, og den er derfor et alternativt og mere miljøvenligt valg til din græstrimmer eller buskrydder. Trimmersnøren nedbrydes ikke under opbevaring, men først efter brug og i kontakt med jorden. Snøren har en diameter på 2,7 mm og længde på 72 meter. Produktinformation: Mål: 2,7 mm x 72 m (Ø x L) Materiale: bionedebrydeligt nylon Nedbrydning: 5-10 år (afhængigt af vejrforhold)

250 kr.
289 kr.inkl. fragt
Bauhaus Logo
Carl N·Kategoriansvarlig for Havemaskiner

Populære søgninger i Havemaskiner