• Tilbud
 • Guides
 • Om os
 1. Start
 2. Have & Udemiljø
 3. Havemaskiner
 4. Græstrimmere & Buskryddere
 5. Makita Græstrimmere & Buskryddere

Makita Græstrimmere & Buskryddere

På PriceRunner hjælper vi dig med at finde de bedste Makita græstrimmere og buskryddere. Brug vores kategorifiltre til at sortere efter pris, funktioner og brugeranmeldelser. Vores detaljerede produkt- og prissammenligninger gør det nemt for dig at vælge den rette Makita græstrimmer eller buskrydder. Læs brugeranmeldelser for at få indblik i andres erfaringer og sikre, at du træffer den rigtige beslutning. Uanset om du har brug for en kraftig buskrydder til større opgaver eller en let græstrimmer til mindre haver, kan du finde det hele her.

Filtrer
 • Havemaskiner
 • Hækkeklippere
 • Græstrimmere & Buskryddere
 • Motorsave
 • Løvsuger
 • Fliserenser
 • Kompostkværne
Produktegenskaber
Strømkilde
Mål

70 produkter

Makita Græstrimmere & Buskryddere Makita DUR181Z Solo
100+ overvåger

Makita DUR181Z Solo

4,6

18V, Teleskopskaft, Batteriindikator, Energikilde: Batteri, Batteritid: 46 min

644 kr.
ComputerSalg
CompuMail
i 11 butikker
GRÆSTRIMMER

Almindelige spørgsmål

Du kan bruge en græstrimmer på mange forskellige måder, men den mest almindelige teknik er en fejende bevægelse. Du fejer altså trimmerens hoved foran dig lidt over jordoverfladen fra side til side og varierer bredden, efterhånden som du bevæger dig rundt på de områder, du trimmer. Du skal også huske at holde trimmerhovedet så vandret som muligt for at få et så jævnt resultat som muligt. Fold bøjlen ned foran på hovedet for at sikre, at du ikke støder ind i sarte genstande med tråden/plastikknivene. Bøjlen er der for at skabe en sikkerhedsafstand.

Det kan være lidt svært at skifte tråden på en græstrimmer, hvis man ikke har gjort det før, men når du først har gjort det én gang og lært processen, går det normalt hurtigt og effektivt de næste gange. Her er en trin for trin-vejledning:

 1. Sluk for græstrimmeren, og åbn låget på mundstykket, hvor tråden sidder. I nogle tilfælde kan du fjerne hele mundstykket først for at opnå bedre ergonomi, når du sætter den på.
 2. Notér dig, hvor den gamle trådspole er placeret, og fjern den derefter.
 3. Fastgør din nye tråd i et af hullerne. Begynd derefter at sno tråden med et fast og jævnt greb rundt om den midterste del. Når du er færdig, skal du bruge det stykke, der er tilbage, og føre det ud gennem det andet hul (hvis du har en med dobbelte tråde, ellers så sætter du den fast på trådfæstet).
 4. Hvis du har taget mundstykket af, skal du klikke det tilbage på trimmerhovedet.

Nutidens græstrimmere har normalt en batteridrevet motor, da det gør dem lettere, mere støjsvage, og du slipper for udstødningen. Men der findes stadig græstrimmere, der i et kraftmæssigt henseende minder mere om buskryddere, og disse kan køre på benzin. De har normalt en totaktsmotor, hvilket betyder, at de skal have olieblandet benzin. Det mest normale er, at man vælger en alkylatbenzin. Man kan købe færdige blandinger, hvis du ikke selv vil blande det.

Annonce