Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

AL-KO Løvsuger Havemaskiner

(7)

AL-KO løvsugere klarer opgaven

Gulbrune, rødlige blade, der langsomt daler ned fra udmattede trætoppe. Efterårets løvfald er yndefuldt, bestemt. Men uanset hvor smukke de nedfaldne blade er, skal de ikke ligge længe på den fugtige og kolde jord, før de går i forrådnelse. Og hvem ønsker at se sin ellers velplejede have forvandlet til én stor kompostbunke? Formentlig de færreste. Det er en af de mange årsager til, at efteråret er en af de travleste tider i haven. Der skal ryddes op, planterester skal komposteres, og jorden kultiveres, inden vinteren kommer. Desværre er der for de fleste ikke samme nydelse i at gå rundt med termojakke og kolde fingre i oktober, som der er om foråret, når udsigten til belønningen for det hårde arbejde er væsentligt kortere.

Maskinen der kan både suge og blæse

Hvis din have ikke skal ende som kvarterets nye kompostbunke, er det en streng nødvendighed at fjerne de gamle blade og planterester. Og det er ikke bare hårdt og tidskrævende at samle al løvfaldet ind med rive - det er mindst ligeså besværligt. Bladene flyver, hvor de vil, og er ikke altid lige lette at samle. Men det behøver faktisk slet ikke være så omstændeligt.

For ganske få penge kan du få en AL-KO løvsuger, der forbløffende nemt klarer opgaven for dig. Den elektriske løvsuger fra AL-KO suger problemfrit haveaffald og løv op, og ved hjælp af en indbygget kværn bliver affaldet findelt. Desuen er løvsugeren designet så smart, at den kan bruges som løvblæser. På den måde kan haveaffaldet eller løvet først blæses sammen for derefter at blive suget op. Temmelig funktionelt, må man sige. Løvsugeren fås i mange forskellige versioner, og der vil med garanti være en til lige netop dit behov.

Mange års erfaring sikrer dig høj kvalitet

Firmaet bag den funktionelle løvsuger er AL-KO KOBER AG, et familieforetagende, der blev grundlagt for snart 100 år siden som et lille smedeværksted. Siden har det vokset sig gradvis større og er i dag en af de førende producenter af autoteknik, havemaskiner og luftteknik. Selvom det nu er tredje generation af firmaets stifter, Alois Kober, der driver butikken, er det stadig kendetegnet ved nytænkning og en evig stræben efter den højeste kvalitet - både hvad angår funktionalitet, design og sikkerhed.

Filter2

Vis